'Efsane Başkanın' oğlu milletvekili aday adayı oldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı merhum Niyazi Bahçecioğlu'nun oğlu İbrahim Bahçecioğlu, milletvekili aday adayı olmak için başvurusunu yaptı.

'Efsane Başkanın' oğlu milletvekili aday adayı oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’nin  "Efsane Başkanı”  merhum Niyazi Bahçecioğlu'nun oğlu İbrahim Bahçecioğlu, milletvekili aday adayı olmak için başvurusunu yaptı. 
'Efsane Başkanın' oğlu milletvekili aday adayı oldu
CHP’de milletvekili aday adayı hareketliliği sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) üç dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan merhum Niyazi Bahçecioğlu’nun oğlu  İbrahim Bahçecioğlu, Kayseri Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptığını duyurdu. Parti genel merkezinde adaylık başvurusunu yapan Bahçecioğlu, “Müracaatımızı yaptık. Hayırlısı neyse o olsun” ifadelerini kullandı. Bahçecioğlu, 2015 seçimlerinde de CHP'den Kayseri ikinci sıra Milletvekili adayı olarak gösterilmişti. 
'Efsane Başkanın' oğlu milletvekili aday adayı oldu'Efsane Başkanın' oğlu milletvekili aday adayı olduBüyükşehir Belediyesi eski Başkanı merhum Niyazi Bahçecioğlu, 10 Mart 2013'te hayatını kaybetmiş ve Kayseri'de son yolculuğuna uğurlanmıştı. Oğlu İbrahim Bahçecioğlu, CHP'den Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.