Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Türk, milletvekili aday adayı oldu

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk, bu görevinden istifa ederek, partisinden Kayseri milletvekili aday adayı oldu.

Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Türk, milletvekili aday adayı oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk, milletvekili aday adayı oldu. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Osman Türk, “25 Ekim 2017 tarihinde azim ve kararlıkla zengin, mutlu, güçlü bir Türkiye vizyonuyla çıktığımız bu kutlu yolda kurucu il yöneticisi, il başkan yardımcısı 31 mart 2019 yerel seçimleri itibarı ile  değerli Kayserili hemşerilerimizin teveccühüyle Kocasinan Belediye Meclis üyesi olarak onurla ve gururla sizlere hizmet etme fırsatı veren partime minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum. Yeni umutların yeni temennilerin yeni bir yolculuğun ilk adımını atmak için 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde adalet ve hukuksuzluğun, yoksulluk yolsuzluk ve yasakların, liyakatsizliğin kısaca tek adam ucube sisteminin son bulacağı evlatlarımıza, torunlarımıza gelecekleri için güzel hayaller kuracakları bir Türkiye bırakabilmek umuduyla, gecemle gündüzüm ile Anadolu’muzun incisi Kayseri’mizin refah ve mutluluk içerisinde her yönüyle çok daha geliştiği güzel günleri hep birlikte inşa etmek için İYİ Parti’mizden milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah utandırmasın” diye konuştu.
Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Türk, milletvekili aday adayı oldu28’inci dönem Milletvekili aday adayı olan Osman Türk, sözlerini İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in,  “O sene bu sene” sözleriyle tamamlayarak, destek veren herkese teşekkür etti. Diğer yandan Osman Türk’ün aday adaylığını duyurduğu basın toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Tansu Şener’în yanı sıra partililer de katıldı. 
Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Türk, milletvekili aday adayı oldu