Duvar Tiplerine Göre Akıllı Perde Kornişler

İnovatif şekilde büyüyen ve gelişen Türkiye'de pek çok sektörlerden biri de korniş dünyası oluyor.

Duvar Tiplerine Göre Akıllı Perde Kornişler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İnovatif şekilde büyüyen ve gelişen Türkiye'de pek çok sektörlerden biri de korniş dünyası oluyor. İnsanların yaşam alanlarında en çok ihtiyaç duyulan fakat bir o kadar da yeniliğe açık olmadığı düşünülen, çok eski zamanlardan süre gelen alışkanlıkla aynı stille devam eden korniş ve perde takma çözümleri konusunda yenilikçi markalarla tanışabilirsiniz...

İnsanların yaşamlarında ev işleri konusunda yaparken sıkıldıkları ve pek de uğraşmak istemedikleri alanlardan biri de perde takmak ve çıkartmaktadır. Bu konuda perde asmanın da çıkartmanın da kolaylığı, konforunu araştıran şirketlerden biri olan Slimflex bugün geliştirdiği birçok ürünüyle beraber önemli bir marka olarak bu sektörde büyük bir paya sahiptir.

Ev veya iş yerlerinde birbirinden farklı duvar tiplerine uygun şekilde kullanılacak korniş setleri konusunda üretici olan bu marka, perde asmanın daha da kolay hallerini sizlere sunuyor. Birbirinden farklı özel tasarımlara sahip pek çok ARGE çalışma sonucu üretilmiş bu ürünler hem sizin daha rahat perde asmanız hem de daha güvenli şekilde bu işleri yapmanız konusunda da yardımcı oluyor. Konforu yakalamayı isteyenlerin, geleneksel korniş takımlarından kurtulmak isteyenlerin kurtarıcısı bir marka olarak bugün inovatif şekilde sizlere çeşitli çözümler sunuyor. 3 farklı çeşitliliğiyle birlikte hem duvar hem de pencere tiplerindeki değişikliklere göre birbirinden farklı perde asma ihtiyacınızı gidereceğiniz modellere ulaşabilirsiniz. Korniş çözümleriyle, aksesuar türleriyle beraber estetik açıdan güzelliği yakalayacağınız ve ekonomik seçeneklerle beraber bir Türk markasının bu girişimini kendi evinizde siz de deneyebilirsiniz.

Perde Korniş Çeşitleri Nelerdir?

Yenilikçi korniş çözümleri sloganıyla tanınan markanın bugün 3 farklı korniş seti bulunmaktadır. Klasik adını verdiği hem dayanıklı hem de güvenle kullanabileceğiniz perde kornişi setinde kaliteli ve klasik bir korniş seti çözümü sizlere sunuyor.

Diğer bir yandan perde asma konusunda yoruluyorsanız ve daha basit bir çözüm arıyorsanız siz de inovatif yenilikçi korniş seti ile beraber perde asmayı kolaylaştırma, yepyeni bir buluş olarak özel kanallı bu perde korniş setini tercih edebilirsiniz.

Son olarak evinizdeki duvarın modeline uygun şekilde şık bir tasarım arayışındaysanız eğer deko kartonpiyerli modelleriyle beraber evinize farklı bir ambiyans yaratabilirsiniz. Bu modelde kartonpiyer olan korniş seti ile birleşik kısımda çok daha iyi bir çözümden faydalanırsınız.

2 kanallı Slim Flex markasına ait olan korniş çeşitleriyle birlikte perde asmanızı kolaylaştıracak şekilde duvar kenarlarına sıkışmayan perdeleriniz ile birlikte sizlerde perdelerinizi çok rahat şekilde asabilecek ya da çıkartabileceksiniz. Bu anlamda yanlış kanala perde assanız dahi tüm perdeleri çıkartmadan, kanallar arasında geçişlerinizi basit şekilde yapar, akışkan tırnak kanal sayesinde de perdelerin sessiz şekilde çekilmesini de sağlamış olursunuz. Hem pürüzsüz yüzey hem de birleşim yerlerinde takılma yapmadan kullanacağınız Slim Flex kornişlerde, final kapakları dahil olmak üzere her şeyin tam haliyle sizlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İç ve dış mekan kullanımlarında kullanılan bu perde korniş modellerinde özelliklerine uygun olarak satın alımlarını Slim Flex markasının kendi internet sitesinden gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.