Düğün yapacaklar dikkat! İşte Kayseri'de fiyatlar

Yaz aylarının gelmesi ile düğün sezonu açıldı evlenecek çiftler hazırlıklarını hızlandırdı. Düğünlerin olmazsa olmazı düğün salonu fiyatları ise bakın kaç TL oldu? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Düğün yapacaklar dikkat! İşte Kayseri'de fiyatlar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte evlenecek çiftler hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Çiftler bir yandan ev eşyaları, gelinlik, damatlık, kuaförü hallederken bir yandan da düğünün yapılacağı adresi belirlemeye çalışıyor. Kimi gelinler kır düğünleri isterken kimileri ise daha klasik düğün salonlarını tercih ediyor. Peki bu yıl düğün yapacaklar için düğün salonu fiyatları ne kadar? Bu sorunun yanıtını Etkinlik-Sen Kurucu Genel Başkanı ve Sektör Salon İşletmecisi Ali Koray Özandaç verdi. 

Düğün yapacaklar dikkat! İşte Kayseri'de fiyatlar

‘FİYATLAR TERCİHLERE GÖRE DEĞİŞİYOR’
Özandaç, salon fiyatlarının seçilen güne, saate ve ikramlığa göre değişkenlik gösterdiğini ifade ederek, “Salon fiyatları kapasitesine, gününe, saatine ve zamanına göre yani hafta içi hafta sonu durumuna göre fark ediyor bizim sektörde. 15 bin TL’den başlayan bütçeler verilen içeriğe göre de değişebiliyor. Kuru pastalı, çerezli, artı ordövr tabaklı artı yemekli olarak fiyatlar değişiyor. Burada tabi kişi başı fiyat olarak söylersek mesela 50 TL’den başlayan kişi başı fiyatlar bin liraya kadar da çıkıyor. Yine yemekli kişi başı fiyatlar var. Her bütçeye göre şehrimizde misafirlerin ihtiyacını karşılayacak bütçeler var.” dedi.

Düğün yapacaklar dikkat! İşte Kayseri'de fiyatlar

‘GELEN ZAMLAR FİYATLARIMIZA YANSIYACAK’
Evlenecek çiftler düğün salonu konusunda ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyleyen Özandaç, “Temmuz, ağustos ayı yerlerimiz dolmaya başladı. Süreci deprem etkilemişti ardından seçimler beklendi. Şimdi de piyasada hareketlilik var ekonomik anlamda ne olacak ne bitecek endişesi var. O yüzden misafirlerimizin hızlı hareket etmelerini ve bir an önce düğün düşünen misafirlerimizin yerlerini bekletmemelerini anlaşmaları gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kola, meşrubat, pasta, yağ, un her şey zamlar gelecek bunlarda bizim fiyatlarımıza yansıyacak gibi görünüyor.   
Düğün yapacaklar dikkat! İşte Kayseri'de fiyatlar