DSİ 12. Bölge Müdürlüğü sahada
DSİ 12. Bölge Müdürlüğü ekipleri çalışmaların standartlara uygun ilerlemesi için devam eden imalatları yerinde inceledi.
DSİ 12. Bölge Müdürlüğü ekipleri saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Felahiye’de Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri (AT ve TİGH) Projesi kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki stabilize yol yapım ve sıkıştırma çalışmaları yerinde inceleyen ekipler Pınarbaşı’da sahadaydı.
Standartlar uygunluğu denetleniyor
Pınarbaşı’da yapılan çalışmalar DSİ 12. Bölge Müdürlüğü’nün sosyal medya sayfalarından, “Pınarbaşı 2. Kısım Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri (AT ve TİGH) projesi kapsamında saha çalışmaları devam etmektedir:
▪️Develi: Taş toplama, kazı ve dolgu işlemleri,
▪️Şerefiye Mahallesi: Arazi tesviye (reglaj) çalışmaları,
▪️Tahtaköprü Mahallesi: Stabilize malzeme serme ve sıkıştırma faaliyetleri yürütülmektedir.
Devam eden tüm imalatlar teknik kontrol ekibimizce yerinde incelenmiş, çalışmaların standartlara uygun ilerlemesi için gerekli talimatlar verilmiştir.” iİfadeleriyle kamuoyuna duyuruldu.
