Doktorlardan doktor başkana ziyaret!

İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan ve beraberindeki doktorlar, kendisi de doktor olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ettiler. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Doktorlardan doktor başkana ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin sağlık ekibi, 31 Mart seçimlerinde yeninde seçilen, kendisi de doktor olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Kazım Coşkun, İl Sağlık Müdür Yardımcıları ve İlçe Sağlık Müdürleri katıldılar. Doktorların ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, o anları sosyal medya hesabından ‘Nazik ziyaretleri için her birine ayrı ayrı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.’ ifadeleri ile paylaştı.

Doktorlar günün anısına doktor başkana bir de vazo hediye etti. 

Doktorlardan doktor başkana ziyaret!