Dev fuara davetlisiniz…

Kayseri'de iş arayanlar ile işverenler bu fuarda buluşacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Dev fuara davetlisiniz…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de iş arayanlar için dikkat çeken haber geldi. Kentte iş arayanları ve işverenleri yakından ilgilendiren haber geçtiğimiz günlerde paylaşıldı. Kayseri Valiliği ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayelerinde Kayseri’de İstihdam Fuarı düzenlenecek. 

Organize Sanayi Bölgesi Fuar Alanında yapılacak fuara Kayseri’de üretim yapan firmalar ve işverenler ile iş ihtiyacı olan vatandaşların buluşacağı Kayseri İstihdam Fuarı’nın kamu kurum ve kuruluşları, mesleki örgütleri ve firmaların katılımlarıyla 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Birçok firmanın stant açacağı fuarda iş arayanlar ile işverenler yüz yüze gelecek. İş arayan vatandaşlarla çalışacak eleman arayan işletmeleri buluşturacak olan fuar, Kayseri’de istihdam artışına da katkı sağlayacak.

200 firmanın katılım sağlayacağı dev fuara belediye tarafından ücretsiz ulaşım hizmeti de verilecek. 

Fuara ilişkin açıklamalarda bulunan İŞKUR Kayseri İl Müdürü Ayşe Ak, tüm iş arayan vatandaşlara çağrıda bulunarak, fuara davet etti.