Doğu girişi aydınlığa kavuştu!

Bünyan'da aydınlatma çalışmaları batı girişinden doğu çıkışına kadar uzatıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Doğu girişi aydınlığa kavuştu!

Bünyan ilçesinde yapılan aydınlatma çalışmalarında sona gelindi. KCETAŞ’ın yaptığı aydınlatma çalışmaları ile Bünyan batı girişinden doğu çıkışına kadar uzatarak, akşam çeşitli nedenlerle yaşanabilecek birçok sorun ve kazanın önüne geçmesi planlanıyor.

Doğu girişi aydınlığa kavuştu!

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun şunları söyledi; “Bünyan doğu girişi aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Beyazevler Dörtyol ışıklarından başlayarak doğu çıkışına kadar devam eden yolda gerçekleştirilen yaya yolu, bordür ve orta refüj çalışmalarının ardından aydınlatma çalışmaları da tamamlanarak kullanılmaya başlandı.
Bu çalışma ile Bünyan girişinde daha önce gerçekleştirdiğimiz aydınlatma çalışmalarını, bu yıl gerçekleştirdiğimiz girişimler sonucu doğu girişine kadar genişlettik. Bu çalışma ile aydınlatma çalışmalarını Bünyan batı girişinden doğu çıkışına kadar uzatarak, akşam çeşitli nedenlerle yaşanabilecek birçok sorun ve kazanın önüne geçmiş olduk. Verilen destek ve çalışmalar için KCETAŞ'a teşekkür ediyorum. İlçemize ve değerli hemşerilerimize hayırlı olsun.”

Doğu girişi aydınlığa kavuştu!