Kayseri'de bugün miting var!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda büyük miting düzenlenecek. Miting için kaçta yapılacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bugün miting var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Filistin Dayanışma Platformu Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir miting düzenleyeceğini paylaştı. “Filistin’de bebekler ölüyor, Bu soykırıma sessiz kalma, Filistin’de katliam var” sloganları ile Filistin’e destek olmak ve İsrail’in yaptıkları alçak saldırıları kınamak için Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlar bir araya gelecek. Miting saat 13.15’te başlayacak. 

Diğer yandan Filistin’de şehit edilen mazlumlar için gıyabi cenaze namazı da kılınacak. Kayseri Filistin Dayanışma Platformu, gıyabi cenaze namazına ve mitinge katılmak isteyen herkesi Cumhuriyet Meydanı’na davet etti. Kayseri'de bugün miting var!Ne olmuştu? 
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim sabahı İsrail’e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlattı. Ardından Filistinli gruplar ile İsrail arasındaki çatışmaların 14. gününde İsrail, Gazze'ye saldırılarını sürdürüyor.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 1524'ü çocuk, 3 bin 785 kişi hayatını kaybetti.