Dikkat! Son gün 25 Haziran

Kadınların el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıktığı Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı için son gün 25 Haziran. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Son gün 25 Haziran
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, öncülüğünde 8 aylık bir süreçte 22 Kadın Kooperatifi kurularak kadınların ev ekonomisine katkı sağlamak için önemli bir adım atıldı. Önce Valilik, kaymakamlık ve belediyeler iş birliğinde kadın kooperatifleri için yer hazırladı. Hemen ardından kadınlar üretime başladı ve satış yaptı. Bununla da yetinmeyen kadınlar e-ticaret alanında da önemli yol katetti. En son ise kadınlara destek olmak amacı ile atılan bu adın taçlandırıldı ve Dünya Ticaret Merkezi’nde fuar düzenlenmeye başlandı. 16 Haziran’da açılan fuara Kayserili protokolü neredeyse eksiksiz katıldı. 

Dikkat! Son gün 25 HaziranFuar da hem çalışan, üreten, azimli kadınlara hem de onlara destek olan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e övgüler yağdı. Vali Çiçek, gittiği her yerde vatandaşları fuara davet etti. Yine kadın kooperatiflerine önemli bir destek sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da Kadın Kooperatifleri Fuarı’nda, eşi Necmiye Büyükkılıç’a çanta satın almış ve “Üreten olmak ve istihdama destek olmak önemli” demişti.

Dikkat! Son gün 25 Haziran Fuar vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kadınlar Kooperatifleri tarafından üretilen birbirinden farklı yiyecek, içecek, kuruyemiş, halı ve tekstil ürünleri fuarda vatandaşlara sunuldu. 

Dikkat! Son gün 25 Haziran
Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde 16 Haziran’da kapılarını açan Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı 25 Haziran saat 22.00’da sona erecek. 

Dikkat! Son gün 25 Haziran