Dikkat! İhale ilanı verildi: 13 arsa satılacak

İncesu Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan 13 arsa taşınmazları ihale ile satacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Dikkat! İhale ilanı verildi: 13 arsa satılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İncesu Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan ilçedeki mahallelerde bulunan bazı taşınmazların ihale ile satılacağını duyurdu. Satışlar 06.03.2024 tarihinde saat 14.00'da Belediye Hizmet Binası'nda encümen huzurunda gerçekleştirilecektir. Beylik mahallesinde bulunan arsa kapalı teklif usulü ile diğer taşınmazlar ise açık artırma usulü ile satışı gerçekleşecektir.

Dikkat! İhale ilanı verildi: 13 adet arsa satılacak

Resmi Gazete’de bugünkü yayımlanan ilana göre;  Listenin 1. sırasındaki taşınmaz, 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi hükümlerine göre kapalı teklif usulü ile; listede yer alan diğer taşınmazlar ise 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi hükümlerine göre açık artırma usulü ile satılacaktır.

Dikkat! İhale ilanı verildi: 13 adet arsa satılacak

İhaleye katılmak isteyenler, belirtilen evrakları ihalenin yapılacağı tarihte en geç saat 12:30'a kadar İncesu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne teslim etmelidirler.
İhale şartnamesi ücretsiz olarak Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde görülebilir ve ihale dosya bedeli 500,00 TL'dir. İhale katılımcıları, yatırdıkları dosya bedelinin makbuz fotokopisini idareye tasdik ettirdikten sonra diğer parsellerin ihalesine katılmak için kullanabilirler.

Dikkat! İhale ilanı verildi: 13 adet arsa satılacak

İhaleye katılacak olanlar hazırladıkları teklif mektubunu içeren kapalı zarfı ihale günü getirmelidirler.
Resmi Gazete'de yer alan ilanın detayları için TIKLAYINIZ.