Dikkat! Depremle ilgili bilinenler ve bilinmeyenler konuşulacak!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem araştırma Enstitüsü Müdürü Profesör Dr. Haluk Özener, Kayseri'ye geliyor. 

Dikkat! Depremle ilgili bilinenler ve bilinmeyenler konuşulacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son ayların en çok merak edilen konusu hiç şüphesiz ‘Deprem’.
Vatandaş, deprem kelimesini arama motorlarında büyük bir merak ile araştırıp, bilgi edinmeye çalışıyor. Doğru ve sağlıklı bilgiyi uzmanlarından alarak, bilgi kirliliğine son verilmesi için Kayseri Melikgazi Belediyesi ön ayak oldu. 
Kandilli Rasathanesi ve Deprem araştırma Enstitüsü Müdürü Profesör Dr. Haluk Özener, Kayseri’ye geliyor.  Depremle ilgili bilinenler ve bilinmeyenler Özener’in katılımıyla Kayseri’de gerçekleşecek olan Açık Ders etkinliğiyle gerçekleşecek. 
Yapılacak etkinliğin ücretsiz olduğu duyuruldu. Kandilli Rasathanesi ve Deprem araştırma Enstitüsü Müdürü Profesör Dr. Haluk Özener, Melikgazi Belediyesi’nin öncülüğünde depremi masaya yatıracak. 12 Nisan 2023 Çarşamba günü Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda yapılacak olan Açık Ders serisi, saat 14:30’da başlayacak. 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, deprem ve afetler odaklı, halka yönelik Açık Ders serisine Melikgazi Belediyesi ev sahipliğinde yaparken, sponsor olarak da Tekfen Holding’in katkı sağlıyor.
Açık derslerin önümüzdeki haftalarda da devam edeceği bildirildi. 
Halkın depremle ilgili bilinçlenmesi amaçlanan Açık Ders etkinliğine çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor. 

HABER: ALPEREN ÇİFTCİ
 

Dikkat! Depremle ilgili bilinenler ve bilinmeyenler konuşulacak!