Develili genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Kayseri'nin Develi İlçesi, yine bir genç ölüm haberiyle yasa boğuldu. İlçede esnaflık yapan Ahmet Demirel, motosikletle geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumdu Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Develili genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Kayseri’nin Develi İlçesi, genç bir ölüm haberiyle daha sarsıldı.

İlçe esnaflarından Ahmet Demirel, motosikletle geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumdu. Acı haberi arkadaşları sosyal medya hesabından duyurdu. Acı haber, ‘İlçemiz esnaflarından Tahsin Demirel abimizin evladı Ahmet Demirel kardeşimiz, 400 Evler mahallesinde geçirdiği motosiklet kazası sonucu, hastaneye kaldırıldıktan sonra kalbi durarak vefat etmiştir! Genç yaşta hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Develinin sevilen isimlerinden Ahmet Demirel’in vefat haberi ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

Develili genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Gençtiğimiz hafta da Osmaniye'de ikamet eden Develili Berke Daşöz de motosiklet kazası sonrası genç yaşta vefat etmişti. Kayseri Olay olarak merhum Ahmet Demirel’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.