Develi 1 ayda 3 genç ölümle yasa boğuldu

Kayseri'nin Develi İlçesi, 20 gün içinde 3 genç vefat haberiyle hüzne boğuldu. Hasan Gökçek isimli gencin de kaza sonrası vefat etmesi acıyı ikiye katladı. Ayrıntılar Kayseri haberinde...

Develi 1 ayda 3 genç ölümle yasa boğuldu

Kayseri’nin Develi İlçesi, 20 günde 3 gencin ölümüyle hüzne boğuldu.

Develi’de son 3 haftada 3 ölümlü kaza haberi geldi. Son olarak Hasan Gökçek isimli bir genç, elim bir kaza sonucu hayata veda etti. Acı haberi arkadaşları sosyal medya hesabından duyurdu.

Develi 1 ayda 3 genç ölümle yasa boğuldu

1 Şubat tarihinde yine Develili Berke Daşöz isimli bir genç de motosiklet kazasında genç yaşta hayata gözlerini yummuştu. 7 Şubat’ta Develi İlçesinden, yine bir genç ölüm haberi gelmişti. İlçede esnaflık yapan Ahmet Demirel, motosikletle geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayata veda etmişti.

Bu iki vefat haberinin ardından Hasan Gökçek isimli gencin de kaza sonrası vefat etmesi acıyı katladı. Bu üç gencinde erken yaşta vefat etmeleri ilçede derin bir hüzne neden oldu. Hasan Gökçek isimli gencin vefatı sonrası bir vatandaşın, 1 ay içinde Develi’de 3 ölümlü kaza olduğunu söylemesi dikkatlerden kaçmadı.

Develi 1 ayda 3 genç ölümle yasa boğuldu

Biz de Kayseri Olay olarak hayatının baharında vefat eden gençlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.