Develi'de çiftçiyi sevindiren haber!

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ve ekibi, Develi ilçesinde hububat ekili alanlarda gözlem yaptı. Bitkilerin kardeşlenme döneminde kontroller sonucunda herhangi bir sıkıntıya rastlanmadığı belirtildi. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Develi'de çiftçiyi sevindiren haber!

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Develi ilçesinde saha incelemesinde bulundu.

Hububat ekili alanlarda fenolojik gözlemlerde bulunan İl Müdürü Saklav, incelemeler sonucunda bitkilerin kardeşlenme döneminde olduğunu tespit etti. Herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını belirtildi. Develi ilçesinde gerçekleştirilen saha çalışmasına İl Müdür Yardımcıları ve Bitkisel Üretim Şube Müdürü de eşlik etti. Ekibin yaptığı kontroller sonucunda tarım alanlarında sağlıklı bir gelişim olması çiftçileri sevindirdi.

Develi'de çiftçiyi sevindiren haber!

İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Develi ilçesinde hububat ekili alanlarda gerçekleştirilen fenolojik gözlemlerde bitkilerin sağlıklı bir gelişim sergilediğini kaydetti. Kardeşlenme döneminde olan bitkilerimizin herhangi bir sıkıntı yaşamadığını tespitinde bulunan Saklav, verimli bir sezon geçirileceği yönünde umut verici açıklamada bulundu.

Tarımsal üretimin desteklenmesi ve çiftçilerin ihtiyaçlarının karşılanması adına çalışmaların devam edeceği de ifade edildi. 

Develi'de çiftçiyi sevindiren haber!