Dev satın almayla gündeme gelen Kayserili iş adamının şirketi 106 milyon TL'lik sipariş aldı!

Madencilik sektöründeki son günlerde yaptığı şirket alımıyla gündeme gelen Kayserili iş adamının şirketi CVK Maden yeni iş ilişkisinin detaylarını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Dev satın almayla gündeme gelen Kayserili iş adamının şirketi 106 milyon TL'lik sipariş aldı!

Madencilik sektöründeki son günlerde yaptığı şirket alımıyla ve yeni bir şirket alımı için görüşmeye başlamasıyla gündeme gelen Kayserili iş adamı Hüseyin Çevik'in şirketi CVK Maden İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklama ile yeni iş ilişkisinin detayları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Dev satın almayla gündeme gelen Kayserili iş adamı 106 milyon TL'lik sipariş aldı!

Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "CVKMD" koduyla işlem gören şirket yurt dışından bir müşterisiyle maden satışı konusunda anlaşma yaptığını açıkladı. Şirket toplam sipariş bedelinin ise 106.000.000 Türk Lirası olduğunu yatırımcılarıyla paylaştı.

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Şirketimiz CVK Maden İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş., yurt dışında yerleşik bir şirket ile "Maden Cevheri Satışı" konusunda anlaşmıştır. Siparişin toplam bedeli yaklaşık 106.000.000 Türk Lirası (3.300.000 USD)'dır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla"

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ

Dev satın almayla gündeme gelen Kayserili iş adamı 106 milyon TL'lik sipariş aldı!159 Milyon Dolara şirket alımı gerçekleştirmişti

Geçtiğimiz günlerde Aldridge'nin hisselerinin tamamına sahip olan Hollanda merkezli Virtus hisselerinin %70'inin 159 Milyon Dolara satın alınması konusunda Metallurgium anlaşan CVK Maden geçtiğimiz günde TV Tower Projesi olarak bilinen polimetalik maden sahasının sahibi Orta Truva Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'nin hisselerinin %100'ünün satın alınmasına ilişkin ABD ve Kanadalı ortakları ile ön görüşmelere başladığını duyurmuştu.