Kayserispor'a şok yasak!

Kayserispor - Gaziantep FK maçı öncesi Gaziantep Valiliğinin deplasman yasağı kararı alması üzerine Kayserispor taraftar gurubu Kapalı Kale basın açıklamasında bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserispor'a şok yasak!

Trendyol Süper Lig'in 24. haftası 3 Şubat 2024 Cumartesi Kayserispor - Gaziantep FK maçı öncesi Gaziantep Valiliğinin deplasman yasağı kararı alması üzerine Kayserispor taraftar gurubu Kapalı Kale basın açıklamasında bulundu.

Kapalı Kale "X" sosyal medya hesabından yaptığı basın açıklamasında, "Bu hafta oynayacağımız Gaziantep FK müsabakasının deplasman organizasyon hazırlıkları yapılırken, Gaziantep Valiliğinin taraftarlarımıza getirdiği deplasman yasağı kararını büyük bir üzüntüyle öğrendik.

Sezonun ilk yarısında Gaziantep FK taraftarları şehrimize gelerek takımlarını desteklemiş, Gaziantep FK taraftarlarına hiç bir şekilde deplasman yasağı uygulanmamıştır.

Buradan hem ev sahibi şehrin Valisi Sn. Kemal Çeber'e hem de şehrimizin Valisi Sn. Gökmen Çiçek'e seslenmek istiyoruz, İstanbul takımlarının bile kendi aralarında deplasman yasağı almadığı bu dönemde iki güzide şehrin karşı karşıya geleceği müsabakaya yasak getirmek heleki; Kayserispor'umuzun moral, motivasyon ve mental olarak desteklenmesi gerektiği şu günlerde bizlerin orada olamaması Kayserispor taraftarına, kulübüne ve oyuncularına haksızlıkdeğil midir?

Bu vesileyle, devlet büyüklerimizden alınan bu haksız kararı yeniden gözden geçirmeye, Kayserispor taraftarının yasal hakkı olan deplasman hakkının Gaziantep FK müsabakasında ellerinden alınmamasını talep ve arz ediyoruz." ifadelerinde bulundu.

Deplasman yasağı! Kapalı Kale, 'Haksızlık değil mi?'