Çopuroğlu, o fotoğrafla ilgili konuştu!

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ziyaret etti. Basın mensupları ile bir araya gelen Çopuroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile ilgili açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çopuroğlu, o fotoğrafla ilgili konuştu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’nin çiçeği burnunda Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla buluştu. Çopuroğlu, KGC lokalinde gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatı olarak seçim sürecinde yoğun ve gayretli şekilde çalıştıklarını söyledi. Çopuroğlu, “Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tabii 14 Mayıs ve ardından on beş gün sonraki 28 Mayıs sürecinde teşkilatlarımız cidden tempolu bir çalışmayla süreyi kısaltmış bir vaziyette on beş güne sığdırılmış ikinci seçimde bir gayret gösterdik bizim de vazifemiz. Teşkilattan gelen bir milletvekili olarak teşkilatlarımıza ve belediye başkanına teşekkür borcumuz olduğunu düşünerek ziyaret edelim istedik.” dedi. 

‘GAZETECİLERLE DİYALOGLARIMIZI İLK GÜNKÜ TEMPODA DEVAM ETTİRMEK ARZUSUNDAYIZ’
Önemli bir görev üstelenen basın mensuplarıyla bir araya gelmek istediklerini aktaran Çopuroğlu, şunları kaydetti: 
"Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da siyasiler olarak gazetecilerle diyaloglarımızı ilk günkü tempoda devam ettirmek arzusundayız. Zaman zaman biz sizlerden haber aldık, yayın organlarınızdan haber aldık. Her zaman için bildiğimiz doğruları bildiğimiz doğru atmosferde söylemeye gayret ettik. TBMM çatısı altında ilk toplantımızı geçtiğimiz hafta yaptık. Kayıtlarımızı yaptırdık. İnşallah bu hafta çarşamba günü de hem bakanlarımızın yemin töreni olacak hem de TBMM başkanımız seçilecek. Onun için tekrar mecliste olacağız. Fırsat buldukça ilk geleceğimiz yer Kayseri olacak. Kayseri'de olmaya devam edeceğiz. Bize bu süreçte destek veren teşkilatımızla beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Çopuroğlu, o fotoğrafla ilgili konuştu!

‘VATANDAŞA HAYIR DİYEMİYORUZ’
Sosyal medya hesaplarından düğün, nikah ve cenaze paylaşımı yapmamaya özen gösterdiklerini ifade eden Çopuroğlu, sedyede yatan vatandaşla fotoğrafını sosyal medya hesabından neden paylaştığını açıkladı. Çopuroğlu, “Dün ilginç bir şey olmuştu. Biz özellikle nikah veya düğün merasimlerini paylaşmıyoruz. Çünkü insanlar ister istemez olumlu olumsuz düşünenler oluyor. Cenaze merasimlerini paylaşmıyoruz. Ancak bir hastane ziyaretimiz sırasında bir beyefendi fotoğraf çektirmek istedi sedyedeyken. İlginç bir şey yaşadık. Onu paylaştık. O sebeple anlatıyorum bunu. Voleybol oynarken ayağını incitmiş. Yani tekrar söylüyorum. Voleybol oynarken ayağını incitmiş. Onu haber değeri olduğunu düşündüğüm için paylaştık. Bundan sonra bu puanla vatandaş talep paylaşmayı düşünmüyoruz. Ancak vatandaşın talebi çerçevesinde hayır diyemiyoruz. Şimdiden yüz yılın meclisi hepimize, şehrimize, ülkemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

KGC Başkanı Metin Kösedağ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.