Çopuroğlu'ndan Olay Türk TV'ye ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Olay Türk TV'yi ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Çopuroğlu'ndan Olay Türk TV'ye ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Olay Türk TV’yi ziyaret etti. Milletvekili Çopuroğlu ziyarette Olay Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci ve gazetecilerle bir araya geldi. Çopuroğlu burada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.  

Ziyaretinde Kayseri’nin sorunlarının takipçisi olduğunu söyleyen Çopuroğlu, “Elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Şehrin sorunlarının çözümü noktasında gayretle çalışıyoruz. Bu yönde bize destek veren basın mensuplarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Çopuroğlu sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin bir paylaşımda yaptı. Paylaşımında, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle Kayserili hemşehrilerimizin haber alma özgürlüğü için çalışan basın emekçilerimizi selamlamak ve bu önemli günlerini kutlamak adına Olay Türk TV’yi ziyaret ettik.” ifadelerini kullandı.
 

Çopuroğlu'ndan Olay Türk TV'ye ziyaret