Çopuroğlu'ndan geçmiş olsun mesajı!

Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu bugün sabah saatlerinde Kars ili Sarıkamış ilçesinde yaşanan kaza ile ilgili geçmiş olsun mesajı yayımladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Çopuroğlu'ndan geçmiş olsun mesajı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Çopuroğlu'ndan geçmiş olsun mesajı!

Olayın detayı:

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen kazada bir yolcu otobüsü şarampole uçtu. Kazada 6 ölü ve 23 yaralının olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir yolcu otobüsü şarampole uçtu. Sağlık, UMKE, polis, AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi. Olay yerindeki çalışmalar devam ederken, yolcu otobüsünde 29 kişinin olduğu öğrenildi.

Çopuroğlu'ndan geçmiş olsun mesajı!

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 6 ölü ve 23 yaralının olduğu otobüs kazasında yaralılar için ambulans helikopter de destek verdi.

Çevre il ve ilçelerdeki ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralıların bazıları da Sarıkamış-Horasan karayoluna inen sağlık helikopteriyle hastanelere sevk edildi.