Çok şükür nihayet dönüyor - Kayserispor Haberleri

Galatasaray maçında cezalı duruma düşen Gökhan Sazdağı, İstanbulspor karşısında forma giyemedi. Kale dışında her mevkide başarıyla oynayan Sazdağı'nın yokluğunda yaşanan sıkıntılar ortaya çıktı. Kayserispor Teknik direktör Recep Uçar, Gökhan'ın yerine geçici çözümler ararken, beklentiler olumsuz sonuçlandı. Detaylar Kayseri Haberinde...

Çok şükür nihayet dönüyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor’un joker futbolcusu Gökhan Sazdağı, dönüyor.

Galatasaray maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Sazdağı, İstanbulspor ile oynanan karşılaşmada forma giyemedi. Kale dışında her mevkide oynayan ve son derece başarılı maçlar çıkaran Gökhan Sazdağı’nın yokluğu fazlasıyla belli oldu.

Tecrübeli futbolcunun yerine teknik direktör Recep Uçar, önce Hasan Ali Kaldırım’ı, ardından da Lionel Carole’a şans tanıdı. Her iki futbolcu da sağ bekte beklentilere yanıt veremedi. Uçar, karşılaşmanın 83’üncü dakikasında Hasan Ali Kaldırım’ın yerine genç futbolcu Ahmet Malatyalı’ya görev verdi. Gökhan Sazdağı, geçtiğimiz sezon Onur Bulut'un takımdan ayrılıp Beşiktaş'a gitmesinin ardından sağ bekte son derece başarılı bir performans göstermişti. Gökhan, sağ bekte olduğu gibi, sol bekte ve diğer mevkilerde başarılı bir performans sergileyerek, takımın jokeri olmuştu.

Çok şükür nihayet dönüyor - Kayserispor Haberleri

Cezasını tamamlayan Gökhan Sazdağı, Samsunspor deplasmanında forma giyebilecek. Antrenmanda son derece istekli olduğu gözlenen tecrübeli futbolcu, zor bir maça çıkacaklarını belirterek, kazanmak istediklerini ifade etti.