Kayserispor hazırlıklara başladı

Son saniye golü ile İstanbulspor karşılaşmasından puansız ayrılan Kayserispor, Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor hazırlıklara başladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Ligin ilk yarısında aldığı başarılı sonuçlar ve yakaladığı 7 maçlık galibiyet serisi ile dikkatleri üzerine çeken Kayserispor, Fenerbahçe karşılaşması ile başlayan süreçte üst üste Konyaspor, Sivasspor, Karagümrük, Galatasaray maçlarından puansız ayrıldı. Son olarak dün sahasında İstanbulspor’a son saniyelerde yediği golle mağlup olan Kayserispor, kötü gidişatı 25 Ocak 2024 Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor’a maçı ile son vermek istiyor.

Kayserispor hazırlıklara başladı

Kayserispor bu nedenle İstanbulspor maçını unutarak, ara vermeden Samsunspor karşılaşması için çalışmalarına başladı. 7. Sıradaki Kayserispor, düşme hattındaki rakibini yenerek, yeni bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmadan sarı kırmızılılar sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılmıştı.