CHP Pınarbaşı mitinginde dikkat çeken isim!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP adayı Deniz Yağan'a destek vermek için gerçekleştirdiği mitingi izleyenler arasında, iptal edilen seçimlerde en çok oyu alan 3. adayın da bulunması dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP Pınarbaşı mitinginde dikkat çeken isim!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yüksek Seçim Kurulu’nun 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerin iptal ederek, seçimlerin 2 Haziran 2024 tarihinde tekrarlanmasına karar vermesinin ardından; bir yanda Cumhur İttifakı ortakları diğer yanda da CHP Pınarbaşı’na yönelik çalışmalara ağırlık verdi. Bu kapsamda CHP, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla Pınarbaşı’da miting düzenledi.

CHP Pınarbaşı mitinginde dikkat çeken isim!

Deva Partisi adayı da mitinge katıldı

Mitingde Deniz Yağan’ın 2 Haziran tarihinde yapılan seçimleri kazanması halinde Pınarbaşı ile Ankara Keçiören Belediyesi’nin kardeş belediye olacağının açıklandığı mitingi izleyenler arasında yer alan bir isim dikkat çekti.

CHP Pınarbaşı mitinginde dikkat çeken isim!

Bu kişi iptal edilen 31 Mart seçimlerinde yüzde 11,28 oy oranı ve 1.721 oy alan Deva Partisi’nin Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Fazıl Demircioğlu’ndan başkası değildi. CHP’nin mitingine katılan Demircioğlu, Yavaş’ın konuşmasını dikkatle takip etti. 

Söz konusu seçimlerde CHP adayı Deniz Yağan 5082, MHP adayı Memduh Uzunluoğlu ise 4758 oy almıştı. 

Demircioğlu’nun bu tavrının 8 gün sonra yapılacak seçimlerde sandığa nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.