CHP Milletvekili Genç 'Türkiye'deki en önemli başarılardan bir tanesi Kayseri'dir'

Kayseri CHP Milletvekili Aşkın Genç mazbatasını aldı. Milletvekili Aşkın Genç mazbatasını aldıktan sonra neler söyledi. 'Bize taş atana gül atacağımız' diyen Milletvekili Genç ile ilgili Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CHP Milletvekili Genç 'Türkiye'deki en önemli başarılardan bir tanesi Kayseri'dir'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçilen CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç Kayseri Adliyesi’nde düzenlenen törende mazbatasını aldı. Milletvekili Aşkın Genç; “Kayseri'de yüz sekiz bin olan oyumuzu, yüz altmış üç bin üç yüz seksen bire çıkardık” dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç açıklamasına şöyle devam etti; “Adaylığımın açıklanmasıyla birlikte benimle birlikte yol yürüyen çok değerli İl Başkanım, ilçe başkanlarım, kadın kolları başkanlarım, gençlik kolları başkanlarım ve kıymetli milletvekilim Sayın Çetin Arık Bey'e çok ama çok teşekkür ediyorum.
Buradan bir teşekkürü de bana güvenip Kayseri birinci sıra adaylığı gibi bir onurlu göreve yolcu eden Sayın Genel Başkanıma da buradan huzurlarınızda çok ama çok teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.
Hiçbir dönem çalışmaktan gocunmadım. Aday olduk, kazandık, kazanamadık. Her zaman örgütün içerisinde çok ciddi mücadele verdik. Yöneticilerimizle, ilçelerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla her zaman sahada olduk. Sabah sekizde evden çıktık akşam on birde evimize döndük. Gün boyu ziyaretlerimiz oldu, görüşmelerimiz oldu, resmi gayriresmi. Akşam da belli bir saatten sonra gençlerimizle birlikte kafelerde, gençlerin evlerinde, kadınlarımızla birlikte ailelere de çok ciddi ziyaretlerimiz oldu. Günün yirmi dört saatinin yirmi saati çalıştık.
Bunun neticesinde ne oldu değerli dostlar? Yüzde ellilik bir oy artışı gerçekleştirdik Kayseri'de. Bin dokuz yüz yetmiş sonra gerçekleştirilen en büyük başarıyı sizlerle birlikte tabii ki milletvekili adayı arkadaşım Mahmut Arıkan vekilim de burada çok büyük gayretler gösterdi. Diğer ittifak partisi arkadaşlarımızla, adaylarımızla, il örgütleri de çok büyük emekler verdiler. Onların sayesinde biz Kayseri'de yüz sekiz bin olan oyumuzu, yüz altmış üç bin üç yüz seksen bire çıkardık.
Türkiye'deki en önemli başarılardan bir tanesi Kayseri'dir" dedi.CHP Milletvekili Genç 'Türkiye'deki en önemli başarılardan bir tanesi Kayseri'dir''KAYSERİ'DE SİYASET YAPMAK ÇOK ZOR'
Kayseri'de siyaset yapmanın çok zor olduğunu belirten CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç sözlerine şöyle devam etti; "Kayseri'de siyaset yapmak çok zor. Hele sol siyaset yapmak çok daha zor. Bu salonun bende çok acı anıları var. Rahmetli Ali İsmail Korkmaz davalarını, duruşmalarını burada izledik. Hala yüreğimde sızıdır. Ruhu şad olsun, inşallah.
İnşallah onların haklarını teslim etmek için mücadelemizi vereceğiz. Her türlü baskıya rağmen Kayseri'de, her türlü tehdide rağmen haksız rekabete rağmen biliyorsunuz Kayseri'de Hulusi Akar Paşa liste başıydı devletin tüm imkanları, belediyenin tüm imkanları, baskılar, tehditler ama hamdolsun bayrağımızı yere düşürmedik. Her alanda dişe diş mücadele ettik. Basında, billboardlarda, reklamlarda, televizyonlarda, gazetelerde, maddi manevi her şekilde yerimizi aldık.
Tehditlere maruz kaldık, billboardlarımız yırtıldı, ilanlarımız kaldırıldı. Ama yılmadık. İnşallah bundan sonraki seçimlerde önceliğimiz belediye seçimleri Kayseri'de çok ciddi bir başarı sağlayacağımızı ben size ifade ediyorum. Biz kavga dilinden uzak geldik bu noktalara. Kimse benden kavga beklemesin. Biz sevgi diliyle, barış diliyle, diyalogla bu başarıları elde ediyoruz. Bundan sonra izleyeceğimiz dil barış dili olacak, sevgi dili olacak" dedi.

'BİZE TAŞ ATANA BİZ GÜL ATACAĞIZ'
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç diyalog ile sorunları çözeceklerine dikkat çekerek; "Bize taş atana biz gül atacağız. Diyalogla Kayseri'nin sorunlarını çözeceğiz. Artık ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekiliyim. Ama ben tüm Kayseri'yi temsil ediyorum. Kayseri'nin milletvekiliyim. Buradaki bir milyon üç yüz elli bin nüfusa hizmet edeceğiz.
Kayseri hizmet noktasında diğer partilerin milletvekilleriyle de omuz omuza çalışacağız, şehrimizin alamadığı hizmetleri, şehrimizin alamadığı yatırımları getireceğiz, Kayseri'ye teslim edeceğiz.
Daha şu an kutlamalarda içim buruk.
İnşallah yirmi sekizinde Sayın Genel Başkanımızı, Cumhurbaşkanı yaptıktan sonra en büyük kutlamayı o zaman yapacağız.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığında Kayseri'de hakkını alacak Türkiye'de hakkını alacak diyorum.
Hepinize saygılarımı, selamlarımı sunuyorum. Sağ olun, var olun.” dedi