CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye sert tepki: Koltuk için cici görünmeye çalışıyor...

CHP İl Başkanı Özer, AK Partili Özhaseki'nin, partisinin Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan sosyal medya paylaşımına tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye sert tepki: Koltuk için cici görünmeye çalışıyor...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin, partisinin Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sosyal medya paylaşımına tepki gösterdi. Özer, “Ankara'da seçim kazanma uğruna iftirada sınır tanımayan, ahlaksızlıkları mahkemece tescillenen kişilere dahi ‘saygın iş adamı’ diyerek umut bağlayan, sabah akşam da yalanlarını sıralamaktan geri durmayan Özhaseki, yalan ve iftiralarını da al ve milletin yakasından düş artık” dedi.
"KOLTUK İÇİN CİCİ GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYOR"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Ankara'da seçim kazanma uğruna iftirada sınır tanımayan, ahlaksızlıkları mahkemece tescillenen kişilere dahi “saygın iş adamı” diyerek umut bağlayan, sabah akşam da yalanlarını sıralamaktan geri durmayan Özhaseki, yalan ve iftiralarını da al ve milletin yakasından düş artık! "Adımızı taşıyan dağ var" dediğin dağ gibi yalanlarını, FETÖ kumpaslarına "Allah'a iman eder gibi inanıyorum" dediğin, yıllarını, mahkeme tutanaklarındaki Pensilvanya turlarını, teröristlere "gerilla" dediğin masalları, şehitlerimize "niye öldükleri belli değil" skandallarını, şu an koltuk için cici görünmeye çalıştığın Ülkücülere de "komplo projesi, piyon" dediğin laflarını bu millet unutmadı. Sen kim Genel Başkanımıza laf etmek kim Özhaseki! Kimse merak etmesin, bu yalan ve bu talan düzen bitecek. Türkiye her alanda rahat nefes alacak, hak, hukuk, adalet gelecek.
NE OLMUŞTU...ÖZHASEKİ NE DEMİŞTİ? Detaylar için TIKLAYIN
CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye sert tepki: Koltuk için cici görünmeye çalışıyor...