Pankart düellosu!

Özhaseki ve Torun arasında dikkat çeken tartışma...

Pankart düellosu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu sırada oluşan kalabalığa yönelik konuştuğu sırada meydana bakan bir binaya asılan pankart kısa süreli  gerginlik yarattı. Pankarta tepki gösterenleri sakinleştiren Kılıçdaroğlu "Bay Kemal, her kuruşun hesabını verir, her kuruşun hesabını vermek isteyen kişi televizyonda karşıma çıkar ve hesabını sorar" ifadelerini kullandı.

Pankart düellosu!"BİRİLERİ KORKUYOR, PANİK İÇİNDE" 
Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında, bir binanın  penceresinden üzerinde “Bay Kemal, Yalova Belediyesi'nden çalınan 23 Milyon Lira Nerede?” yazılı pankart açıldı. Kılıçdaroğlu’nu dinleyenler pankartı yuhalamaya başladı. Kılıçdaroğlu ise kalabalığa seslenerek, “Hayır, hayır. Yuh çekmeye gerek yok arkadaşlar” dedi. Bu sırada bazı  vatandaşlar, “Hak, hukuk, adalet” sloganları atarken, bir vatandaş ise pankartı asanlara karşı “128 milyar nerede?” diye bağırdı.

Pankart düellosu!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Bay Kemal, her kuruşun hesabını verir. Her kuruşun hesabını vermek isteyen kişi, televizyonlarda karşına çıkar ve hesabını sorar. Hiç meraklanmayın bu korkunun eseridir. Hiç kimse unutmasın, geliyor gelmekte olan. Bu ülkede, adalet istiyor musunuz? Bize katılacaksınız. Bu ülkede demokrasi istiyor musunuz? Bize katılacaksınız. Bu ülkede hükümetin topladığı vergilerin hesabının millete verilmesini istiyor musunuz? Bize katılacaksınız. Bu ülkede hak, hukuk, adalet olsun istiyor musunuz? Bize katılacaksınız?"diye konuştu. 
Kılıçdaroğlu ayrıca" Demokrasinin ayak sesleri geliyor. Özgürlüğün ayak sesleri geliyor. Hakkın hukukun ayak sesleri geliyor. Adaletin ayak sesleri geliyor. Birileri korkuyor, panik içinde. Sizi üzmesin onlar. Birlikte mücadele ederek haramilerin saltanatını yıkacağız. Bu ülkeye haramiler değil, bu ülkeye demokratlar lazım. Bu ülkeye soyguncular değil, bu ülkeye özveride bulunan politikacılar lazım. Bu ülkeyi soyanlar değil, bu ülkeye alın terini katık olarak kullanan siyasetçiler lazım. Bunu yapacağız.” dedi. 

Pankart düellosu!

"23 MİLYON NEREDE?" 
Yalova'daki yaşanan bu olayı dair sosyal medya hesabından paylaşalım yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bay Kemal, Yalova halkı sana soruyor: 'Yalova Belediyesi’nden çalınan 23 Milyon TL nerede?' diyor. Muhteşem kalabalık (!) mitingini bu soruyu cevaplamadan 5 dakikada bitirmişsin" ifadelerini kullandı. 

Pankart düellosu!
"YALANLARINI ANLAT"
Özhaseki'nin bu paylaşımı CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun' U kızıdırdı.Torun,  Özhaseki'ye seslendi ve " Yalanlarını anlat Özhaseki" dedi. 
Torun, şunları söyledi: "Yalandan kim ölmüş?” derler, ölmez de rezil olur böyle. Ankara BŞB’yi kazanmak için, sayaç okumaya geleceklerini iddia ettiğiniz terörist yalanlarını anlat Özhaseki! Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının merak ettiği 128 milyar dolar nerede, hadi onu da anlat Özhaseki!

Pankart düellosu!

Pankart düellosu!