CHP İl Başkanı Özer'den dikkat çeken 15 Temmuz açıklaması: Unutmadık!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer: Halkın iktidarında 15 Temmuz'un tüm karanlık noktalarını ortaya çıkarmak, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize borcumuzdur.

CHP İl Başkanı Özer'den dikkat çeken 15 Temmuz açıklaması: Unutmadık!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, dikkat çeken ifadeler kullandı.
"FETÖ KUMPASLARINA ALLAH'A İMAN EDER GİBİ İNANIYORUM DİYENLERİ DE UNUTMADIK"
Özer, “FETÖcülere parsel parsel yer verenleri, imar yolu açanları, bu yolla da garibanların hakkına girenleri, FETÖ kumpaslarına Allah'a iman eder gibi inananları, hayatları karartanları, FETÖ lideriyle Pensilvanya pozu verenleri de unutmadık, unutmayacağız” dedi. Özer, ayrıca “Halkın iktidarında 15 Temmuz’un tüm karanlık noktalarını ortaya çıkarmak, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize borcumuzdur” ifadelerini de kullandı.
“FETÖ'NÜN DEVLETİN KILCAL DAMARLARINA KADAR GİRMESİNE GÖZ YUMANLARI DA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ!”
CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, açıklamasında şunları söyledi: 15 Temmuz 2016'da ülkemize, milletimize, demokrasiye kasteden hain terör örgütünü lanetliyorum. Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, Unutmayacağız. FETÖ'nün devletin kılcal damarlarına kadar girmesine göz yumanları da unutmadık, unutmayacağız! FETÖ Borsasını da unutmadık, unutmayacağız. Bu yapıya yol açan siyasi ayağı da unutmadık, unutmayacağız. Sözde "Darbeyi araştırma komisyonu kurup, raporu kamuoyundan saklayanları da, komisyona bilgi vermeyenleri de unutmadık, unutmayacağız. FETÖcülere parsel parsel yer verenleri, imar yolu açanları, bu yolla da garibanların hakkına girenleri, FETÖ kumpaslarına" Allah'a iman eder gibi inananları" hayatları karartanları, FETÖ lideriyle Pensilvanya pozu verenleri de unutmadık, unutmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi halkın iktidarında 15 Temmuz’un tüm karanlık noktalarını ortaya çıkarmak, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize borcumuzdur...
ATATÜRK VE KAMER GENÇ HATIRLATMASI!
Diğer yandan Özer, açıklamasında Mustafa Kemal Atatürk'ün,  "Hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir" sözü ile hayatını kaybeden CHP eski Milletvekili Kamer Genç'in Meclis'te yıllar önce FETÖ ile ilgili yaptığı konuşmayı da hatırlattı. Özer, "O günleri de unutmadık, unutmayacağız. Yıllar önce rahmetli Kamer Genç, FETÖyü anlatırken, uyarırken, üzerine yürüyenleri FETÖ'ye kol kanat gerenleri, methiyeler düzenleri biliyoruz" diye konuştu.