CHP İl Başkanı Demir: Gidiyor bu koltuk ve rant iktidarı, geliyor halkın iktidarı

CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, vatandaşlara seslenerek, 'Asla umutsuzluk yok. Çünkü gidiyor bu koltuk ve rant iktidarı, geliyor gelmekte olan halkın iktidarı' dedi.

CHP İl Başkanı Demir: Gidiyor bu koltuk ve rant iktidarı, geliyor halkın iktidarı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Adil Demir, yaptığı açıklamada kendisine destek veren herkese teşekkür etti. “Aldığımız bu kutsal görevin ve sorumluluğumuzun öneminin farkındayız” diyen Demir, “Kıymetli İl Başkanımız Ümit Özer'in, Milletvekili aday adaylığı nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından parti yönetimimiz 9 Ocak’ta toplanmış ve il başkanlığı görevine bizi layık görmüştür.  Öncelikle destek veren herkese teşekkür ediyorum. Aldığımız bu kutsal görevin ve sorumluluğumuzun öneminin farkındayız. 
Ülkenin geleceğinin AKP iktidarı tarafından her geçen gün karanlığa sürüklendiği, vatandaşın umutlarının yok edildiği, ekonomide vatandaşın yokluğa, yoksulluğa sürüklendiği şu günlerde önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Bu süreci genel merkezimiz ve örgütümüz ile birlikte en iyi şekilde sonlandırmak için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ ZAMAN AYRILIKLARI GAYRILIKLARI BİR TARAFA BIRAKMA ZAMANIDIR
Partililere de seslenen Demir, herkesin fikrine, desteğine açık olduklarını söyledi. Demir, “Tabi burada eski yeni demeden tüm Cumhuriyet Halk Partililerin desteğine; Türkiye için kaygı duyan tüm yurttaşlarımızın katkısına, tecrübesine ihtiyacımız var. 
Bu konuda herkesin fikrine, desteğine açığız. Biz kurtuluşun ve kuruluşun partisiyiz. Türkiye’nin birleştirici gücüyüz. Bu tarihsel gücümüzle ve ilkelerimizle geleceğin özgür, demokratik, laik, üreten ve hakça paylaşan Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz.
İçinde bulunduğumuz zaman sen, ben kavgasını geride bırakma zamanıdır. 
İçinde bulunduğumuz zaman yardımlaşma, paylaşma, ülke için vatandaşımız için aynı paydada buluşma, mücadele zamanıdır. Ancak birlikte olursak, o güzel günlere ulaşacağız.
Ancak birlikte olursak, ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzeni kurabileceğiz.
O nedenle içinde bulunduğumuz zaman ayrılıkları gayrılıkları bir tarafa bırakma zamanıdır.  Vatan kavgası için el ele, kol kola, sırt sırta verme zamanıdır. Birbirimize güç verme, destek olma, yol açma, birlikte yol arkadaşlığı yapma zamanıdır” şeklinde konuştu. 
AKP’NİN KARANLIĞINDAN, YOKLUK, YOKSULLUK, YOLSUZLUK SARMALINDAN KURTULMAK İÇİN GELİN BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM
Açıklamasında, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde başlattığımız bu hak, hukuk, adalet mücadelesini başarıyla sonuçlandırmak, Kayseri’yi de, ülkemizi de AKP’nin karanlığından, yokluk, yoksulluk, yolsuzluk sarmalından kurtulmak için gelin bir olalım, iri olalım, diri olalım” çağrısı da yapan CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, “Türkiye’nin ulu çınarı CHP’de buluşalım. Adaletsiz politikalara, uygulamalara, baskılara, hukuksuz, mafya düzenine karşı duralım. İktidarın zalim uygulamaları sonlandıralım. Cumhuriyetimizi, 100’üncü yılında gerçek özgürlük ile yönetimde şeffaflık, uygulamalarda adaletle ve Demokrasiyle taçlandıralım. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, hedef koyduğu o çağdaş uygarlık seviyesine ulaşalım, ülkemizi her alanda Atamızın açtığı aydınlık yolda ilerleyerek, hak ettiği noktalara taşıyalım. Huzurlu bir Türkiye’yi inşa edelim” dedi.
DEMOKRATİK ŞEKİLDE, HALKIN PARTİSİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE ORTAYA KONAN YA DA KONACAK OLAN HER YAPICI TEPKİ, ELEŞTİRİ BUGÜN OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRADA BAŞIMIZIN ÜSTÜNE
Kendisine yönelik parti içerisindeki bir grubun eleştirilerine de değinen Demir, “Yine bu süreçte bazı tepkilerini saygı çerçevesinde gündeme taşıyan partililerimize de saygı duyuyorum. Demokratik şekilde, halkın partisine yakışır şekilde ortaya konan ya da konacak olan her yapıcı tepki, eleştiri bugün olduğu gibi bundan sonrada başımızın üstüne. Biz bu eleştirileri dikkate alır, görüşür, konuşur, gerektiğinde atılması gereken adımları da atarız. İşte bu çerçevede bunun sözünü tüm partililerime, tüm vatandaşlarımıza veriyorum.
Çünkü CHP demek şeffaflık demek. CHP demek adalet demek, hak demek, hukuk demek.
Demokrasi demek, fikir özgürlüğü demek” diye konuştu. 
ASLA UMUTSUZLUK YOK. ÇÜNKÜ GİDİYOR BU KOLTUK VE RANT İKTİDARI, GELİYOR GELMEKTE OLAN HALKIN İKTİDARI
“Asla umutsuzluk yok. Çünkü gidiyor bu koltuk ve rant iktidarı, geliyor gelmekte olan halkın iktidarı” ifadelerini de kullanan CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, şunları söyledi:  Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi bizim vatandaşlara sözümüz var; ‘Bugünden itibaren adım adım, karanlıkları azaltacağız! Umutları büyüteceğiz, mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz. Güzel ülkemin güzel insanlarına selam olsun’
Evet güzel ülkemin güzel insanlarına, güzel şehrimin güzel insanlarına, kıymetli partililerimize, yol arkadaşlarımıza selam olsun. Bu vesile ile Beni CHP Kayseri İl Başkanlığına uygun gören İl Yönetim Kurulu arkadaşlarıma; Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı’ya ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sonsuz teşekkürler ediyor, saygılarımı sunuyorum. Asla umutsuzluk yok. Çünkü gidiyor bu koltuk ve rant iktidarı, geliyor gelmekte olan halkın iktidarı.
CHP İl Başkanı Demir: Gidiyor bu koltuk ve rant iktidarı, geliyor halkın iktidarı