CHP Genel Başkanı Özel Kayseri'ye nasıl bir mesaj verdi?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in sosyal medyasında yaptığı ve yapmadığı paylaşımlar Kayseri'de farklı yorumları da beraberinde getirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP Genel Başkanı  Özel Kayseri'ye nasıl bir mesaj verdi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ardı ardına Kayseri’den Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne yapılan ziyaretler, siyasi kulisleri de hareketlendirdi. 
Önce seçimlerin ardından Zeki Özkan’ın görevden alınarak yerine Feyzullah Keskin’in il başkanlığına atanmasının ardından karara tepki göstererek, partiden istifa eden belediye meclis üyeleri Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Önceki dönem milletvekili Çetin Arık ve önceki dönem İl Başkanı Ümit Özer’in eşlik ettiği meclis üyelerini kabul eden Özel, partiye dönen meclis üyelerine rozetlerini takarak, sosyal medya hesabından, “Baba evine, partimize dönen Kayseri'nin farklı ilçelerinde görev yapan Belediye Meclis üyelerimize TBMM'de rozetlerini taktık.” Mesajı ile paylaştı. 
Sonra Feyzullah Keskin’in il başkanlığına atanmasının ardından basın açıklaması yapan partililer 5 Aralık 2023 tarihinde Ankara’ya giderek, CHP genel merkezinde Yüksek Disiplin Kurulu’na savunmalarını verdi. Konuyla ilgili açıklama yapılmazken, bu ziyaretin hemen ardından İl Başkanı Feyzzullah Keskin, yönetimi ve ilçe başkanları Ankara’ya giderek, CHP genel merkezinde Genel Başkan Özgür Özel ile toplantı yaptı. 

CHP Genel Başkanı  Özel Kayseri'ye nasıl bir mesaj verdi?
Basına CHP heyetinin toplantıdan memnun ayrıldığı yönünde bilgiler yansırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, belediye meclis üyelerine rozet takma görüntülerinin yanı sıra diğer illerin ziyaretlerini sosyal medyadan paylaşmasına rağmen CHP Kayseri İl Başkanı ve beraberindekilerin ziyareti paylaşmaması siyasi kulisleri hareketlendirdi. İl yönetimine muhalif olanlar, basına yansıyan bilgilerin aksine, yerel seçimler sonrasında önce Melikgazi İlçe Kongresi’nin yapılacağını sonrasında da İl Kongresi’nin yenileceğini öne sürüyor. Suların bir türlü durulmadığı CHP’de bu kez de paylaşılan ve paylaşılmayan fotoğraflar yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Peki CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sosyal medya hesabından paylaşılan ve paylaşılmayan fotoğraflar nasıl bir mesaj içeriyor, bunu da zaman içinde göreceğiz.  

CHP Genel Başkanı  Özel Kayseri'ye nasıl bir mesaj verdi?