CHP Felahiye'de adayını buldu mu?

Geçtiğimiz günlerde Sarıoğlan Belediye Başkan adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi, bugün de Felahiye de ilçe başkanlığında toplantı yaptı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP Felahiye'de adayını buldu mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2023 tarihinde yapılacak yerel seçimler için partilerde aday belirleme çalışmaları da hız kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde de adaylar ve aday adayları netleşmeye başladı. CHP’de geçtiğimiz günlerde Sarıoğlan’da düzenlediği toplantı ile 2019 seçimlerinde Büyük Birlik Partisi adayı olarak başkanlık seçimlerinde ciddi bir oy alan Murat Özcan’ı Belediye Başkan adayı olarak açıklamıştı. 
CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin ve CHP Kayseri Milletvekili Feyzullah Keskin bugün Felahiye’de bir toplantı düzenleyerek Şeref Güleser’i Felahiye Belediye Başkan aday adayını açıkladılar. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, gelişmeleri sosyal medya hesabından, “Felahiye Belediye Başkan Aday Adayımızı il başkanımız, ilçe başkanımız, yöneticilerimiz, partililerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte büyük bir coşku ile açıkladık. Şeref Güleser’e çıktığı yolda kendisine ve örgütümüze yürekten başarılar diliyorum. İnanıyorum ki; yerel seçimlerde Kayseri’ye Cumhuriyet Halk Partisi damgasını vuracağız.” ifadeleri ile paylaştı. 

CHP Felahiye'de adayını buldu mu?
CHP Felahiye İlçe Başkanı Ali Özbay da Felahiye’de uzunca süredir ciddi bir çalışma içinde olduklarını ifade ederek, yerel seçimlerde iddialı olduklarını ifade etti.