CHP esnafı dinledi!

CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, beraberindeki Kadın Kolları Başkanı Mevlüdiye Kayabalı Sunu ve il yöneticileri ile birlikte vatandaşları ziyaret etti.

CHP esnafı dinledi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Adil Demir, beraberindeki Kadın Kolları Başkanı Mevlüdiye Kayabalı Sunu ve il yöneticileri ile birlikte vatandaşları ziyaret etti. 
CHP esnafı dinledi!
Pazar, sanayi  ve Nakliyeciler Sitesi esnaflarını ziyaret eden, vatandaşlarla görülen CHP il yönetimi, sıkıntıları dinledi. 
CHP esnafı dinledi!
Konuyla ilgili olarak partiden yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Sn. Adil Demir, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Mevlüdiye Kayabalı Sunu, Pazar, sanayi ve nakliyeciler esnafımızı ziyaret ederek, sorunları, sıkıntıları dinlediler, çözüm önerilerini anlattılar...Samimi davranışları, hoş sohbetleri için esnaflarımıza teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. 
ZİYARETLER SÜRÜYOR!
Diğer yandan CHP yönetimi bir yandan ziyaretlerine devam ederken diğer yandan da ziyaretçilerini ağırlıyor.  Hür Düşünce Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekarlar ve Yönetim Kurulu üyeleri;  Galip Attar, Ahmet Attar, CHP İl Başkanı  Adil Demir'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
CHP esnafı dinledi!SAADET PARTİSİNE ZİYARET
CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun'a iadei ziyarette de bulundu.
CHP esnafı dinledi! SANAYİ ODASINA VE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
CHP'nin yeni yönetimi Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci'yi de ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. 
CHP esnafı dinledi!

CHP İl Başkanı Adil Demir ve beraberindeki il yöneticileri Kayseri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü de ziyaret etti. Yine Demir ve beraberindekiler il müftülüğü, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve Hacı Bektaş-i Veli Derneği Başkanı Abbas Tan'ı da ziyaret ederek, görüş alışveirşinde bulundu. 
CHP esnafı dinledi!
CHP esnafı dinledi!
CHP esnafı dinledi!CHP esnafı dinledi!CHP esnafı dinledi!CHP esnafı dinledi!CHP esnafı dinledi!CHP esnafı dinledi!CHP esnafı dinledi!