MHP Milletvekili Ersoy: Kayseri'de vatandaş Cumhur ittifakından memnun!

MHP Milletvekili Baki Ersoy, 'Vatandaş mevcut ittifaktan oldukça memnun. Cumhur ittifakını destekliyorlar' dedi. Ersoy, ayrıca 'Vatandaş yalan üzerine siyaset kurmayıp, gerçekten çalışan vekiller görmek' ifadelerini de kullandı.

MHP Milletvekili Ersoy: Kayseri'de vatandaş Cumhur ittifakından memnun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Türkgün Gazetesi’e verdiği röportajda Cumhur İttifakı’na dair sahadan gelen yansımalarla ilgili,  “Vatandaş mevcut ittifaktan oldukça memnun. Cumhur İttifakını, Türk siyasetinde milli ve manevi değerlerin kesişim noktası olarak görüyor ve destekliyorlar” ifadelerini kullandı. 
“VATANDAŞ YALAN ÜZERİNE SİYASET KURMAYIP, GERÇEKTEN ÇALIŞAN VEKİLLER GÖRMEK”
Kendilerine yansıyan talepleri takip ettiklerini de belirten Ersoy, "Vatandaşlar, görevini layıkıyla yapan, yalan üzerine siyaset kurmayıp, gerçekten çalışan vekiller görmek istiyor" dedi. Ersoy, “Kayserililer çalışkandır, fedakârdır ve oldukça zekidir. Bu yüzden de kendisini temsil eden insanların da bu özelliklere sahip olması gerektiği noktasında oldukça hassas davranırlar. Her şeyden önce Milliyetçilik duygusu çok ağır basan bir sosyolojiden bahsediyoruz. İstiyorlar ki onları temsil eden insanlar milli değerlerinden taviz vermesin, tıpkı kendileri gibi köklerine sıkı sıkıya bağlı olsun, verilen sözleri tutsun ve ulaşılabilir olsun. Bizi arayıp da telefonlarına yanıt aldıklarında, dertleri dinlendiğinde çok mutlu oluyorlar. Bizim çalışmalarımızı, gündemdeki meseleleri çok yakından takip ediyorlar. Aslında tek istedikleri görevini layıkıyla yapan, yalan üzerine siyaset kurmayıp, gerçekten çalışan vekiller görmek” dedi.
“TARIM VE HAYVANCILIĞI CAZİP HALE GETİRMELİYİZ”
Kayseri’de tarım ve hayvancılığının geliştirilmesi ve cazip hale getirilmesi gerektiğini söyleyen Ersoy, “Kayseri ilinin ekonomik anlamda verimliliğinin artırılması için ne gibi adımlar atılması gerektiğini düşünüyorsunuz?” sorusuna da şu yanıtı verdi: Sanayi, tarım ve hayvancılığı hali hazırda ilgili bakanlıklarımız tarafından uygulanan teşvik ve destekleri artırarak desteklememiz, taşradan merkeze göçleri engelleyerek tarım ve hayvancılığı daha cazip hale getirmemiz şehrimiz ekonomisine oldukça fayda sağlayacaktır. Bunun yanı sıra, Kayseri’nin şimdilerde keşfedilmeye başlanan kültürel ve doğal güzelliklerden kaynaklı turizm potansiyelini destekleyerek öne çıkarmamız gerekmektedir.
MHP Milletvekili Ersoy: Kayseri'de vatandaş Cumhur ittifakından memnun!Diğer yandan röportajı okuyan bazı vatandaşlar, fotoğraflarını sosyal medya üzeriden Ersoy'u etiketleyerek paylaştı.
MHP Milletvekili Ersoy: Kayseri'de vatandaş Cumhur ittifakından memnun!