CHP'den 'Sahte Broşür' tepkisi: AKP sonunun yaklaştığını gördükçe çirkinliklerini de arttırıyor!

CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, 'Devletin tüm olanaklarını hoyratça kullanmaktan çekinmeyen, devletin kasasından beslediği trolleriyle algı operasyonları yarattığı yıkımı gizlemeye çalışan AKP, sonunun yaklaştığını gördükçe çirkinliklerini de artırmaktadır' dedi. Demir, 'İçeriği tamamen yalan ve iftiralarla dolu broşürlerle halkımızın zihnini bulandırmaya çalışanlar hakkında gerekli yasal işlemi başlatmış bulunuyoruz' diye konuştu.

CHP'den 'Sahte Broşür' tepkisi: AKP sonunun yaklaştığını gördükçe çirkinliklerini de arttırıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Adil Demir, “Devletin tüm olanaklarını hoyratça kullanmaktan çekinmeyen, devletin kasasından beslediği trolleriyle algı operasyonları yarattığı yıkımı gizlemeye çalışan AKP, sonunun yaklaştığını gördükçe çirkinliklerini de artırmaktadır” dedi.
SAHTE BROŞÜR TEPKİSİ!
“İçeriği tamamen yalan ve iftiralarla dolu broşürlerle halkımızın zihnini bulandırmaya çalışanlar hakkında gerekli yasal işlemi başlatmış bulunuyoruz” diyen Demir, “Türkiye için tarihi bir seçimin eşiğinden olduğumuz bu süreçte; 21 yıldır sürdüğü saltanatın sonunun geldiğinin farkında olan iktidar partisi, her türlü kirli oyunu sahneye sürmekten geri durmuyor. Devletin tüm olanaklarını hoyratça kullanmaktan çekinmeyen, devletin kasasından beslediği trolleriyle algı operasyonları yarattığı yıkımı gizlemeye çalışan AKP, sonunun yaklaştığını gördükçe çirkinliklerini de artırmaktadır. İlimiz başta olmak üzere birçok yerde partimizin logosu ve Cumhurbaşkanı Adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun görsellerinin kullanıldığı broşürler dağıtmaktadır. İçeriği tamamen yalan ve iftiralarla dolu broşürlerle halkımızın zihnini bulandırmaya çalışanlar hakkında gerekli yasal işlemi başlatmış bulunuyoruz” diye konuştu. 
CHP'den 'Sahte Broşür' tepkisi: AKP sonunun yaklaştığını gördükçe çirkinliklerini de arttırıyor!
14 MAYIS’TA KAVGANIN DEĞİL, SEVGİNİN DİLİ KAZANACAK
14 Mayıs’ta yalanların değil, gerçeklerin kazanacağını dile getiren Demir, “İstanbul seçimlerini kazanmak için kırmızı bültenle aranan teröristleri devletin televizyonuna çıkartan; terörist başının mektubunu meydanlarda okutanlar, bugün de kendi zihinlerinde yatanları bize mal etmeye çalışıyor. Ama hiç kimse unutmasın ki; bu iftiralar kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne bulaşmaz. Onlar kendi pislikleri içinde boğuşa dursunlar; biz bu vatan ve bayrak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Buradan halkımıza sesleniyoruz; Radikaller İttifakı’nın kirli oyunlarına gelmeyin, 14 Mayıs’ta kavganın değil, sevginin dili kazanacak. 14 Mayıs’ta kutuplaştıranlar değil, kucaklayanlar kazanacak. 14 Mayıs’ta yalanlar değil, gerçekler kazanacak” dedi.
CHP'den 'Sahte Broşür' tepkisi: AKP sonunun yaklaştığını gördükçe çirkinliklerini de arttırıyor!