CHP'den Pınarbaşı toplantısı

Milliyetçi Hareket Partili (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) arasında kıyasıya bir rekabetin olduğu Pınarbaşı ilçesinde seçim hazırlıkları sürüyor. Bu çerçevede CHP'liler Pınarbaşı'da bir toplantı gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CHP'den Pınarbaşı toplantısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerinde tansiyonun en çok yükseldiği noktalardan birisi Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi olmuştu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adaylarının yarıştığı ilçede seçim günü adliye koridorlarında başlayan tartışmalar git gide büyümüş ve iki tarafta farklı iddialar ortaya atmıştı. Ardından seçim için itirazlar yapılmış ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçimin iptal olduğunu açıklamıştı. Yeni seçim için tarih ise 2 Haziran Pazar olarak belirlenmişti. 

CHP'den Pınarbaşı toplantısı

Seçimlerin iptalinin ardından partilerde yeniden çalışmalar başladı. Bu kapsamda CHP’li isimler Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirildi. İl yöneticileri ve Pınarbaşı ilçe yöneticilerinin katıldığı yönetim kurulu toplantısında 2 Haziranda yapılacak seçime ilişkin değerlendirmede bulunuldu. 

CHP'den Pınarbaşı toplantısı

Toplantıda Pınarbaşı İlçe Başkanı Eser Çetinkaya, ilçe yönetimi ve Belediye başkan adayı Deniz Yağan da katılarak görüşlerini ve taleplerini bildirdi. CHP’den yapılan açıklamada, Pınarbaşı yerel seçimlerinde hep birlikte çalışacağız, hep birlikte kazanacağız.  Pınarbaşı’na Deniz’i getireceğiz.” denildi. 

CHP'den Pınarbaşı toplantısı