CHP'den Pınarbaşı çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Pınarbaşı seçimleri için çağrı yaptı. Genç, çağrısında bakın hangi ifadeleri kullandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'den Pınarbaşı çağrısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde oy kullanma işlemleri devam ediyor. İlçede oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasına ve oy sayım işleminin başlamasına yarım saat kaldı.

CHP'den Pınarbaşı çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Partisinin Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’a destek vermek amacıyla ilçede olan Milletvekili Genç, vatandaşlara seslendi. 

CHP'den Pınarbaşı çağrısı

Vatandaşlara seslendi: İradelerine sahip çıkmaya davet ediyorum’ dedi. 

‘Haydi Sandıklara’ çağrısı yapan Milletvekili Genç, ‘Kıymetli Pınarbaşılı hemşehrilerim, oylarını kullanmayan vatandaşlarımızı sandıklara, oylarını kullanmaya ve iradelerine sahip çıkmaya davet ediyorum’ ifadelerini kullandı. 

CHP'den Pınarbaşı çağrısı

 Diğer yandan oy kullanma işlemi saat 17:00 itibariyle sona erecek. 141 sandıkta çıkacak sonuçlar merak ediliyor. 31 Mart'ta yapılan ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından MHP'nin başvurusunun ardından 'usulsüzlük' gerekçesiyle iptal edilen seçimde CHP Adayı Deniz Yağan 5 bin 82 oy, MHP Adayı Menduh Uzunluoğlu ise 4 bin 758 oy almıştı. Seçimin yine bu iki isim arasında geçmesi bekleniyor.