AK Partili vekilden Pınarbaşı ve seçim mesajı...

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, oy kullanma işlemlerinin devam ettiği Pınarbaşı ilçesinde giderek, mesaj paylaştı. Özsoy, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan adayı Menduh Uzunluoğlu ile de bir araya geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekilden Pınarbaşı ve seçim mesajı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için oy kullanma işlemleri sabah 08:00 itibariyle başladı. Vatandaşlar sandık başına giderek oy kullanmaya devam ederken, AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy da ilçeye giderek, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan adayı Menduh Uzunluoğlu ile de bir araya geldi. 

AK Partili vekil Özsoy'dan Pınarbaşı mesajı

Milletvekili Özsoy, 'Cumhur İttifakı adayımız Menduh Uzunluoğlu’na destek için; Pınarbaşı Aziziye’deyiz. Siz değerli hemşehrilerimizin duası ve  desteği ile İnşAllah alnımızın akıyla 2 Haziran seçimlerinden çıkacak ve Pınarbaşı’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz' mesajı paylaştı.  Diğer yandan oy kullanma işlemi saat 17:00 itibariyle sona erecek. 141 sandıkta çıkacak sonuç merak ediliyor. 31 Mart'ta yapılan ve Yüsek Seçim Kurulu (YSK) tarafından MHP'nin başvurusunun ardından 'usulsüzlük' gerekçesiyle iptal edilen seçimde CHP Adayı Deniz Yağan 5 bin 82 oy, MHP Adayı Menduh Uzunluoğlu ise 4 bin 758 oy almıştı.