CHP'den Kayseri'de dikkat çeken afişler…

CHP Kayseri'de dikkat çeken afişler hazırladı. Farklı bölgelerde yer alan afişlerde Sinan Ateş cinayetinden teröre, mültecilere yönelik ifadeler yer aldı. Sinan Oğan göndermesi de dikkat çekti. CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer, Kayser'deki afişlerle ilgili olarak, 'Gençlerimiz yalana, iftiraya sığınanların yüzlerine asıl gerçekleri bir bir vurmaya devam ediyor' dedi.

CHP'den Kayseri'de dikkat çeken afişler…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri’de dikkat çeken afişler astı. Sinan Ateş cinayetinden teröre ve mültecilere yönelik pankartlar farklı noktalara asıldı. Partililer tarafından asılan afişte, ‘PKK’yı bitireceğiz, sana söz’ ifadeleri yer aldı.

DİKKAT ÇEKEN SİNAN ATEŞ AFİŞİ: İKİ YETİMİN GÖZYAŞLARININ HESABINI SORMAK İÇİN KARAR VER

Yine bir diğer afişte Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş de unutulmadı. Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden, cinayete kurban giden iki çocuk Babası Sinan Ateş’le ilgili de yine dikkat çeken bir afiş asıldı. Afişte, ‘İki yetimin gözyaşlarının hesabını sormak için karar ver’  ifadeleri yer aldı. 

‘KENDİ ÜLKENDE 2. SINIF VATANDAŞ OLMAK İSTER MİSİN? KARAR VER’

Yine mültecilerle ilgili de hazırlanan afişte Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fotoğraflı ve imzalı ‘Mülteciler gidecek. Kendi ülkende 2. Sınıf vatandaş olmak ister misin? Karar ver’ sözleri yazdı. 

SİNAN OĞAN GÖNDERMESİ!

Diğer yandan afişlerde Sinan Oğan göndermesi de yine dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu afişte de ‘Terör bitecek. Ne domuz bağcılarına ne polis katillerine göz yumma karar ver’ ifadelerine yer verildi.  Bu yöndeki afişler Develi başta olmak üzere farklı bölgelerde partililerce asıldı. 

‘GENÇLERİMİZ YALANA, İFTİRAYA SIĞINANLARIN YÜZLERİNE ASIL GERÇEKLERİ BİR BİR VURMAYA DEVAM EDİYOR’

CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer de bu yöndeki afişleri paylaştı. Özer, ‘Develi'de gençlerimiz ve parti örgütümüz, yalana, iftiraya sığınanların yüzlerine asıl gerçekleri bir bir vurmaya devam ediyor. Haydi Kayseri, bu iftira, yalan, dolan düzene, karanlığa dur de. Türkiye için Kararver’ dedi.
Özer, ayrıca paylaşımında ‘Katillerden hesap soran bir Türkiye... Mültecileri ülkelerine göndereceğiz. Sınır namustur! Geleceğimize sahip çıkacağız  Ülkemizde huzuru, kardeşliği inşa edeceğiz. Huzur gelecek... Türkiye için karar ver’ ifadelerini de kullandı.