'Çerkes toplumsallığına yönelen hak gasplarına karşı mücadele edeceğiz'

Türkiye İşçi Partisi Kayseri il örgütü Kayseri Kafkasya Derneğini ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Çerkes toplumsallığına yönelen hak gasplarına karşı mücadele edeceğiz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kayseri il örgüyü ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda TİP il örgütü Kayseri Kafkasya Derneğini ziyaret etti. Ziyarette TİP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Kirik, parti sözcüsü Oğuzhan Bat ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. 

TİP il örgütünü Kafkasya Dernek Başkanları Nurşah Özyürek ile Ahmet Almacı ve dernek üyeleri karşıladı. 
Ziyarete ilişkin TİP’ten yapılan açıklamada, “Parti siyasetimize, stratejik yönelimlerimize dair görüş ve fikir alışverişleri yaptık. Yaklaşan yerel seçimlerde ve onu takip eden süreçte Çerkeslerin haklı taleplerini elde etmesi yönünde siyaset sahnesinde bir özne olarak varlık göstermesinin ve daha güçlü bir temsiliyet kazanmalarının gerekliliği hususu üzerinde özenle durduk. 

Çerkes toplumsallığına yönelen hak gasplarına karşı verilen mücadelenin takipçisi olmak ile kalmayacağız, bu mücadelelere güç katmak adına başta sokaklar olmak üzere var olabildiğimiz her alanda partimizin bütün kanallarını seferber edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı.