AK Partili eski başkan AK Parti'ye rakip oldu

Önceki Dönem AK Parti Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan için farklı bir partiden yeniden aday oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

AK Partili eski başkan AK Parti'ye rakip oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Önceki Dönem AK Parti Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan belediye başkanı olabilmek için Yeniden Refah Partisi çatısı altında yarışacak.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile siyasi partilerde yerel seçim hazırlıkları devam ediyor ve başkan adaylarının isimleri bir bir netleşiyor. Yeniden Refah Partisi'nin Bünyan ilçesi adayı Şinasi Gülcüoğlu oldu. Gülcüoğlu, yeniden Bünyan Belediye Başkanı olma amacıyla seçmen karşısına çıkacak.

AK Partili eski başkan AK Parti'ye rakip oldu

Şinasi Gülcüoğlu kimdir?

1964 Bünyan doğumlu olan Gülcüoğlu 60 yaşındadır. Gülcüoğlu, Kayseri Aydınlar Ocağı'nda Genel Sekreterlik Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı ve Haberleşme Hizmet Kolunda faaliyet Gösteren Birlik Haber-Sen sendikası Kayseri Şubesinin kurucusudur. Gülcüoğlu 2011 senesi Şubat ayında yapılan Birlik Haber-Sen Olağan Genel Kurulunda Sendikanın Genel Başkanlığı görevine seçilmiştir. Gülcüoğlu mevcut AK Parti Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'dan önceki AK Parti Bünyan Belediye Başkanıdır.