CEO Ertekin, Erciyes Anadolu Holding çalışanlarına seslendi

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, SMA Tip 1 hastası Aysima bebek için mesai arkadaşlarından destek istedi. Ertekin, Aysima'nın büyük ailenin bir parçası olduğunu vurguladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CEO Ertekin, Erciyes Anadolu Holding çalışanlarına seslendi

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin SMA 1 Tip savaşçısı Aysima bebeğin sesi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Kayseri protokolüne seslenen CEO Alpaslan Baki Ertekin bu kez de mesai arkadaşlarına seslenerek, “Aysima bu büyük ailenin bebeği/evladı. Aysima bebeğe sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu” dedi.

Erciyes Anadolu Holding'e bağlı grup şirketlerinden Hes Kablo çalışanı Sinan Tuna’nın bebeği Aysima Tuna için Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Şüphesiz ki Allah, size adaleti, iyilik yapmayı, akrabaya ve yakınlara bakmayı emreder” Ramazan, Rahmet, Mağfiret ve Bereket ayıdır. Kıymetli mesai arkadaşlarım, Hes Kablo’da çalışan mesai arkadaşımız Sinan Tuna’nın bebeği Aysima Tuna SMA tip 1 hastası. Biz Erciyes Anadolu Holding ailesi olarak büyük bir aileyiz. Aysima bu büyük ailenin bebeği/evladı. Aysima bebeğe sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu. Ramazan ayında fitre ve zekatlarımızı Aysima bebeğe yardım için ayıralım. 13 bin kişilik büyük Erciyes Anadolu ailemizin maddi manevi desteği ve duaları ile yarın Aysima bebek için daha umutla uyanacağı bir gün olsun inşallah. Haydi yardıma, yardımlaşmaya…” dedi.

CEO Ertekin, Erciyes Anadolu Holding çalışanlarına seslendi