Belediyede kefen ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kefen takımı ihalesi yapacak. İhale 1 Nisan 2024 tarihinde belediye hizmet binasında yapılacak. Son teklif verme saati 11:00. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Belediyede kefen ihalesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kefen takımı almak için ihaleye çıkıyor. Bir süre önce artan maliyetler nedeniyle vatandaşa ücretsiz verilen kefenin de ücretli hale getirilmesi de gündeme gelmişti. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ücretsiz olarak sunulan kefenin bundan böyle 500 TL karşılığında vatandaşa sunulacağına yönelik talep bir süre önce gündeme gelmişti. Ancak bu talepten vaz geçildi ve kefen hizmetinin yeniden ücretsiz sunulacağı ifade edilmişti.

Belediyede kefen takımı ihalesi!

Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından Büyükşehir Belediyesi kefen takımı alımı için ihaleye çıkacak. '3 Kalem Kefen Takımı alımı işi' ile ilgili ihalede son teklif verme günü 1 Nisan 2024 saati ise 11:00 olarak duyuruldu. Alım yapılacak kefenler Kayseri Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğüne teslim edilecek.

Belediyede kefen takımı ihalesi!

Belediyeden yapılan açıklamada, 'Kefen Takımı alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır' denildi.