CEO Ertekin'den Kayserispor açıklaması: Dün de buradaydık, yarın da burada olacaktık

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den, Kayserispor'a Mondi Home olarak  sponsorluk olduklarını belirterek, ödeme konusuna açıklık getirdi. Ertekin, başka bir sponsor bulunması durumunda kolaylık sağlayabileceklerini belirtti. Ayrıntılar Kayseri Olayın, Kayseri Haberinde… 

CEO Ertekin'den Kayserispor açıklaması: Dün de buradaydık, yarın da burada olacaktık

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya hesabından Kayserispor’a Mondi Home olarak sponsor olduklarını belirterek, ödeme konusuna dair açıklama yaptı. 
Kayserispor için ‘Biz zaten buradayız. Dün de buradaydık, yarın da burada olacaktık. Kayserispor'un bulabileceği hiç bir sponsorluk fırsatından kaçmasına izin vermemeniz gerekir’ diyen Ertekin, “Erciyes Anadolu Holding olarak Kayserispor'umuzun isim hakkını 2020-21, 2021-22, 2022-23 sezonlarını içine alacak şekilde 2020 yılında 3 sezonluğuna bedelini ödeyerek ödemiştik. 2020-21 mülkiyet haklarını biz kullandık. 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında isim hakkı bizde olmasına rağmen Kayserispor'a isim sponsoru olmak isteyen bir firma çıkışca biz 2 yıllık haklarımızı dondurmuştuk. Bu sene sezon açılışına çok az bir süre kaldı için başkanımız Ali Çamlı ile konuşarak dondurmuş olduğumuz haklarımızı kullanmaya başladığımızda mutabık kaldı. İsim sponsorluğu dışında 3 yıllık bedeli peşin olarak ödenmiş İstikbal forma sponsorluğumuz, 3 yıllık bedeli olarak ödenenmiş RHG Enertürk stadı isim sponsorluğumuz da devam etmektedir. Bu 3 sponsorluk da geçmiş dönemde yapılmıştır. Ali Çamlı başkan döneminde devam ettiği için ayrıca bir ödeme yapılmamıştır. Süreleri dolduğu zaman da taliplisi çıkmazsa holding olarak sponsorlukları devam ettirme gayreti içinde olacağım. Takım ismi, forma ve mülk ismi için hakların bizde olduğu süreç içinde Kayserispor bir başka teklif alırsa da bundan önce takım isminin sponsorluğunda ürettiğimiz gibi hakkımızı dondurmak ya da devretmek için bir saniye bile korumayı bırakmayız. Biz zaten buradayız. Dün de buradaydık, yarın da burada olacaktık. Kayserispor'un bulabileceği hiç bir sponsorluk fırsatından kaçmasına izin vermemeniz gerekir. forma ve stad ismi için hakların bizde olduğu süreç içinde Kayserispor bir başka teklif alırsa da bundan önce takım isim sponsorluğunda ürettiğimiz gibi hakkımızı dondurmak ya da devretmek için bir saniye bile kaybetmeyi unutmaz. Biz zaten buradayız. Dün de buradaydık, yarın da burada olacaktık. Kayserispor'un bulabileceği hiç bir sponsorluk fırsatından kaçmasına izin vermemeniz gerekir. forma ve stad ismi için hakların bizde olduğu süreç içinde Kayserispor bir başka teklif alırsa da bundan önce takım isim sponsorluğunda ürettiğimiz gibi hakkımızı dondurmak ya da devretmek için bir saniye bile kaybetmeyi unutmaz. Biz zaten buradayız. Dün de buradaydık, yarın da burada olacaktık. Kayserispor'un bulabileceği hiç bir sponsorluk fırsatından kaçmasına izin vermemeniz gerekir” ifadelerini kullandı.