AK Parti'li başkan istifa etti

AK Parti'den dikkat çeken bir istifa haberi geldi. Başkan istifa gerekçesi olarak bakın ne gösterdi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'li başkan istifa etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

1 Ekim 2021 tarihinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Talas İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Feyza Sönmez istifa etti. İki yıllık görev süresince partisinin teşkilat üyeleri ile hep uyum içerisinde olduğunu söyleyen Sönmez, “Yaklaşık 2 yıl boyunca; Genel Başkanımızın kadınlara ve gençlere verdiği önemi anlatmak, partimiz ve hükümetimizin çalışmaların doğru şekilde vatandaşımıza aktarmak, teşkilat yapımızın her daim diri ve hazır olmasını sağlamak, seçilmiş olan büyüklerimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü olmak ve partimizin vizyon ve misyonlarını sahaya yansıtmak gibi çalışmalarımızı ilk günkü heyecan ve özveriyle yürütme azmi içerisinde oldum.” dedi.

AK Parti'li başkan istifa ettiİstifasını yaptığı yazılı açıklama ile paylaşan Sönmez, gerekçesini ise şöyle ifade etti; “Geldiğimiz süreçte gördüğün lüzum ve kendi ticari faaliyetlerimin yoğunluğundan ötürü görevi ihmal edip hakkıyla yürütemeyeceğimi düşündüğüm için AK Parti Talas İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa etme karan almış bulunmaktayım. Şahsıma bu kutlu görevin tevdi edildiği tarihten bugüne kadar çalışma şerefine nail olduğum, basta kıymetli yönetim kurulu üyelerime ve teşkilatımızın bütün kademelerindeki dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, bir neferi olmaktan onur duyduğum partimden değil mevcut görevimden istifa ettiğimi belirtmeyi elzem görüyorum.”

İşte o açıklama:AK Parti'li başkan istifa ettiSönmez’in istifasını paylaşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Sönmez’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.