CEO Ertekin'den dikkat çeken açıklama: Allah başta o sümüklü olmak üzere hepsinin belasını versin

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CEO Ertekin'den dikkat çeken açıklama: Allah başta o sümüklü olmak üzere hepsinin belasını versin
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye genelinde Lisesi Geçiş Sitemi (LGS) sınavı bugün yapıldı. Milyonlarca öğrenci lise sınavında ter döktü. Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin ise sosyal medya paylaşımı ile öne çıktı. 

CEO Ertekin, sınav sırasında bir okulun önünden geçtiğini ve orada heyecanla bekleyen aileleri gördüğünü söylerken, zamanında FETÖcüler tarafından sınav sorularının çalınarak sadece yandaşlarına verildiğini ifade etti. Ertekin, o süreçte milyonlarca insanın gözlerindeki ışıltının yok olduğunu aktarırken, FETÖcüleri sert bir dille eleştirdi. 

Ertekin paylaşımında, “Az önce LGS sınavı yapılan bir okulun önünden geçtim, anne-babalar, kardeşler, dedeler-nineler içeride sınavda ter döken evlatlarını bu ülkenin aydınlık geleceği olan evlatlarımızı arabalarında, ağaç altlarında bekliyorlar. Sohbet edenler, çekirdek çitleyenler, dua kitabını açıp dua edenler, çay içip piknik yapanlar. Moderni, mütedeyyini, açığı, tesettürlüsü ile Türkiye mozaiği, bizim insanımız hepsi. Ve heyecanla, umutla, dillerde dua ile çocuklarının sınavdan çıkmasını bekliyorlar.
İşte FETÖ elebaşı sümüklü hocanın hırsız müritleri sınav sorularını çalıp kendi yandaşlarına vererek yıllarca çalışan çocukların emeklerini çaldılar, anaların-babaların, dedelerin-ninelerin umutlarını, gözlerindeki ışıltıyı çaldılar. Allah hepsinin başta o sümüklü olmak üzere belasını versin. 

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminden sonra sosyal medya dahil her ortamda sıçan gibi kaçışan, saklanan FETÖ’nün şerefsiz operasyon çocukları son dönemlerde fütursuzca başlarını saklandıkları deliklerden çıkarıp meydan okumaya başladılar. Sanıyorlar ki hafızamız kısa, çok şeyi unuttuğumuz gibi FETÖ’nün hainliklerini de unuttuk. Ama yanılıyorlar.” dedi. 

Ertekin paylaşımında Sezi Karakoç’un dizelerine de yer verecek şu ifadeleri kullandı; “Sezai Karakoç’un dediği gibi: 

‘Onlar sanıyorlar ki biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki biz sussak tarih susmayacak. Tarih sussa hakikat susmayacak. 
Onlar sanıyorlar ki bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki bizden kurtulsanız, vicdan azabından kurtulamayacaksınız. Vicdan azabından kurtulasınız tarihin azabından kurtulamayacaksınız. Tarihin azabından kurtulsanız, Allah'ın gazabından kurtulamayacaksınız !”