Çelik, 'Bu tiyatro tutmaz Ümit'

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ali Çelik, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın paylaşımına tepki gösterdi. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde...

Çelik, 'Bu tiyatro tutmaz Ümit'

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Ülkü Ocakları eski Başkanı Ali Çelik, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın paylaşımına tepki gösterdi.

Çelik, 'Bu tiyatro tutmaz Ümit'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın ülkedeki Suriyeli mülteci sorununa yönelik Kayseri'nin Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi'nde çekilen videoyu sosyal medya hesabından  "Burası Kayseri. Sakarya muharebesinin ilk günlerinde TBMM’nin geri çekilmesinin düşünüldüğü Türk şehri. Anadolu’nun ortası. 4 dakikanızı ayrın ve izleyin lütfen" açıklamasıyla yaptığı paylaşımına Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ali Çelik'ten tepki geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın paylaşımına Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Çelik şu açıklama ile tepki gösterdi.

Çelik, "Senin elemanlar korkaksa biz ne yapalım ümit!

Bu tiyatro tutmaz ümit! Kayseri’nin her sokağında olduğu gibi senin korkak Sünepelerin girilmez dediği o sokaklarda da rahatça geziyoruz!

Gel ortaöğretim gençlerimiz gezdirsin seni, korkma birşey olmaz Ümit Özdağ" dedi.

Çelik, 'Bu tiyatro tutmaz Ümit'