Çarşıdaki çalışmalar esnafı isyan ettirdi: Gurbetçi arifesinde bu Allah'tan reva mı?

Kayseri'nin en işlek bölgesi olan Cumhuriyet Mahallesi'nde belediyenin kaldırım ve bina cephesi düzenleme çalışmaları esnafın tepkisini beraberinde getirdi.

Çarşıdaki çalışmalar esnafı isyan ettirdi: Gurbetçi arifesinde bu Allah'tan reva mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin en işlek bölgesi olan Cumhuriyet Mahallesi'nde belediyenin kaldırım ve bina cephesi düzenleme çalışmaları esnafın tepkisini beraberinde getirdi.

Cumhuriyet Mahallesi Bankalar civarında bulunan Çarşı esnafları ağır ilerlediğini ifade ettikleri çalışmalar nedeniyle ortaya çıkan duruma tepki gösterdi. Gurbetçi sezonu arifesinde yapılan çalışmaların zaten sıkıntıda olan esnafları daha da sıkıntıya soktuğunu dile getiren bazı esnaflar, yaşadıklarına isyan etti. 

'Allah’tan reva mı? Esnafın durumu işler acısı… mağazalara su basmış durumda. Yağmur olukları kanalizasyona bağlanmadığı için'

Konuyla ilgili tepkisini dile getiren Ekrem Samancı, şu ifadeleri kullandı:  Çarşımız şantiye halinde mevcut ekip ile bu işler altı aydan önce bitmez. İki gündür cephe kaplamacıları çalışmıyor, yağmurdan dolayı bodrum katı bulunan mağazalara su basmış durumda. Yağmur olukları kanalizasyona bağlanmadığı için. Şu gurbetçi sezonu arifesinde yapılan Allah’tan reva mı? Esnafın durumu işler acısı iken. Yetkili birimlerin bir an önce harekete geçmesini rica ediyoruz.

Meclis üyesi kenanoğlu’dan teşekkür!

Samancı’nın bu tepkisine karşılık veren ve yine bölgede iş yeri bulunan Melikgazi Belediye Meclis üyesi Adnan Kenanoğlu ise 'Esnafların sesi olduğu için Ekrem Samancı kardeşime teşekkür ederim' dedi.