Camilerin WC'lerine girilmiyor, Doğu Sanayi'ye ayda bir geliyorsunuz…

Adı bir süte önce bir temizlik işçisinin intiharı ile gündeme gelen Kocasinan Belediyesi'nde temizlik personeline iş güvenliği eğitimi verildi.

Camilerin WC'lerine girilmiyor, Doğu Sanayi'ye ayda bir geliyorsunuz…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Belediyenin sosyal medya hesabından duyurulan temizlik personelinin eğitimi ile ilgili paylaşımın altına yapılan yorumlar ise dikkat çekti.

Belediyenin sosyal medya hesabından eğitimin fotoğrafları şu ifadelerle paylaşıldı :

“Tek gayesi temiz bir Kocasinan olan ‘temizlik personelimize’ iş güvenliği eğitimini tamamladık.”

Bu paylaşımın altına yorum yapan vatandaşlar belediyeye göndermede bulundu.

Mustafa Tanrıkulu isimli bir vatandaş, “Doğu sanayi Tertemiz Maşallah Ayda Bir kere geliyorsunuz.” sözleriyle belediyeye göndermede bulunurken belediyenin sosyal medya hesabını yöneten kişinin vatandaşın iletişim numarasını istemesi dikkat çekti.

Ömer Hisar isimli bir vatandaş ise, “Kocasinan Camilerin  wc lerin temizliğine belediye bakıyorsa 1 örnek argincikta toptancilar sitesi içeri girilmiyor  örnek çok isterseniz” ifadeleriyle belediye yetkililerine seslendi.

Belediyenin sosyal medya hesabını yöneten kişi Ömer Hisar’dan da iletişim numarası isteyince Ömer Hisar, bu duruma “Kocasinan Belediyesi ben size yol gösterdim ilgilenmek size kalmış” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Öteyandan belediyenin temizlik işçisinin intiharıyla ilgili olarak gündeme gelen iddiaların belediye yöneticileri tarafından soruşturulup soruşturulmadığı ise merak konusu oldu.