Çalıksoy: Komisyon kurup, araştıralım!

Talas Belediye Meclisinde İYİ Parti ile MHP'yi karşı karşıya getiren konu neydi? Talasspor ile ilgili olarak Meclis'te konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, ne söyledi? İşte Çalıksoy'un, gündem dışı Meclis'te yaptığı o konuşma…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çalıksoy: Komisyon kurup, araştıralım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy ile MHP Grup Başkanvekili İbrahim Ata arasında yaşanan tartışma gündeme damgasını vurdu. İddiaya göre İYİ Partili Çalıksoy, MHP’li Ata tarafından Meclis toplantısı sonrası  yumruklu saldırıya uğradı. Çalıksoy, olay sonrası Ata hakkında şikayetçi olurken, Ata ise darp iddialarını yalanladı. Peki, ikili arasında tansiyon neden yükseldi.  İYİ Partili Mustafa Çalıksoy’un, Meclis’teki Talasspor ile ilgili neler söyledi?
Çalıksoy: Komisyon kurup, araştıralım!
“ÇOK FARKLI, RAKAMLAR KONUŞULUYOR”
Meclis’te konuşan Çalıksoy, “Talassporla ilgili endişelerimizi ve kamuoyunda konuşulan konuları aktarmak istiyorum” diye başladığı konuşmasında şunları söyledi: Talasspor'umuz yıllardır bal liginden, üçüncü lige tebliğ etmek için çıkmak için mücadele ettik ve takımımızı yönetenler ve bir teknik heyetimiz mevcut. Bu teknik heyetimizin geçmişteki belediyemizle olan ilişkinin kamuoyuna yansımıştır ve bilinir. Günümüzde de bu teknik heyetin mevcut diğer belediyelerimizde, büyükşehir belediyelerimizle olan ticari faaliyetlerinin olduğu söyleniyor. Bu ne derece doğru? Takımı yöneten kadronun, o heyetin belediyelerle veya bizim belediyelerimizle ticari ilişkisi var. Bir spor kulübünde faaliyetler yürütülürken bir hedef belirledik. Bu hedef bir üst lige çıkmak. Bu üst lige çıkmak için mücadeleler yapılıyor, çalışmalar yapılıyor, transferler yapılır ki belediyemizin buna her türlü koşulları sağladığını da görüyoruz. Bu ekibin eğer ne hikmetse hiçbir yıl bu hedefe ulaşamamasına rağmen aynı ekibi bu takımın başında durmasını, çalıştırmasının nedenini kamuoyuna merak ediyor. Bizler de merak ediyoruz. Hepimizin de bu konuda sorumluluğu var. Yani bu takımı gerek kamplara gitti, devre arası kampı, sezon başı kampı çok farklı, rakamlar konuşuluyor. Bunu ayrıntılı bir şekilde masaya yatırılıp bir araştırılması, gerekirse meclisimizden bir komisyon kurulup buradaki harcamaların araştırılmasını ben kamuoyunu adına, bizlere gelen şikayetleri buradan aktarıyorum” 
Çalıksoy: Komisyon kurup, araştıralım!