Çağdaş Atan geri döndü!

13 Temmuz tarihinde ameliyat olan Çağdaş Atan geri döndü. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Çağdaş Atan geri döndü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

13 Temmuz tarihinde ameliyat olan Çağdaş Atan geri döndü. Kayserispor Kulübü Teknik Direktörü Çağdaş Atan sağlığına kavuştu. 

Çağdaş Atan geri döndü!

Atan’ın sağlık durumu hakkında Basın Sözcüsü Samet Koç, paylaşım yapmıştı. Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan geçtiğimiz günlerde bir operasyon geçirdi. Atan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç ile Futbol Direktörü Murat Duman Teknik Direktör Atan’ı hastanede ziyaret etti. Kayserispor resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Teknik Direktör Atan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Yapılan paylaşımda, “Teknik direktörümüz Çağdaş Atan dün başarılı bir operasyon geçirdi. Atan’ı tedavi gördüğü hastanede Basın Sözcümüz Samet Koç ve Futbol Direktörümüz Murat Duman ziyaret etti. Teknik direktörümüze geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verilmişti.

Çağdaş Atan geri döndü!

Kayserispor kulübü Çağdaş hocanın dönüşünü yine sosyal medya hesabı ile duyurdu. Kulüp yaptığı paylaşımda; O döndü başlığıyla fotoğraflı bir paylaşım ile hocanın sağlığına kavuşup takımın başında antrenmana çıktığını bildirdi.

Çağdaş Atan geri döndü!