Büyükkılıç'tan o ismin ailesine ziyaret!

Kayseri Büyükşehri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybeden Şuayip Türker'in ailesini ziyaret ederek, taziye dileklerini iletti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Büyükkılıç'tan o ismin ailesine ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Şeyh Turasan Veli Derneği Başkanı ve aynı zamanda Mali Müşavir Şuayip Türker geçirdiği rahatsızlığın ardından hayata veda etti. Türker, önceki gün Kayseri'nin İncesu ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili Murat Cahit Cıngı, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Büyükkılıç'tan o ismin ailesine ziyaret!

Cenaze namazına programı nedeniyle katılamayan AK Partili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı Memduh Büyükkılıç,  Şuayip Türker'in ailesini ziyaret ederek, taziye dileklerini iletti.

Büyükkılıç'tan o ismin ailesine ziyaret!

Büyükkılıç, R'ahmeti Rahmana kavuşan Şeyh Turasan Veli Derneği Başkanı Mali Müşavir Şuayip Türker’in ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim' mesajı paylaştı. 

Büyükkılıç'tan o ismin ailesine ziyaret!Büyükkılıç'tan o ismin ailesine ziyaret!Büyükkılıç'tan o ismin ailesine ziyaret!